Filter
Ijazah Sarjana
Ireland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Ireland

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Bidang seni persembahan meneroka pelbagai bentuk prestasi, termasuk teater, tarian dan muzik, dari kedua-dua perspektif akademik dan teknikal, menyediakan peluang untuk membangunkan penguasaan lanjut dan penghargaan terhadap seni pelajar.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Sarjana dalam Seni Persembahan di Ireland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Seni Persembahan, Ireland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
American College Dublin

Program ini menyediakan pelajar dengan pengenalan lanjutan terhadap cabaran dan kemungkinan menganjurkan dan menyampaikan prestasi profesional awam. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini menyediakan pelajar dengan pengenalan lanjutan terhadap cabaran dan kemungkinan menganjurkan dan menyampaikan prestasi profesional awam. Berdasarkan perkembangan prestasi secara langsung, program ini juga menawarkan penyeliaan mengenai topik disertasi yang dipersetujui dan dua kursus dalam pengurusan dan pemasaran dari program MBA Kolej. Inti program adalah projek prestasi. Di bawah penyeliaan fakulti, pelajar dikehendaki untuk merangka atau mengenal pasti persembahan pertunjukan, persembahan konsert, atau kerja prestasi langsung yang diluluskan, mengawasi pembangunan projek (asal atau disesuaikan), mengatur latihan, mengarahkan dan memperlihatkan potongan itu, dan mengurus, memasarkan dan menghasilkan prestasi kerja yang direkodkan oleh orang ramai. Pelajar boleh terlibat dalam semua bidang prestasi sebagai pemuzik, penyanyi, penari, penulis, pengarah, pelakon, juruteknik, atau melibatkan orang lain untuk membantu sesetengah atau kesemuanya. Semua aspek pengeluaran, termasuk pengambilan keputusan yang dibuat untuk memilih sekeping, analisis kritikal kritikal kandungan program dan semakan kritikal prestasi, didokumenkan dalam disertasi yang besar (10,000 perkataan). Modul disertasi (9 kredit) dan penilaian panel fakulti bagi salah satu persembahan langsung yang direkodkan (21 kredit) memberikan asas untuk penilaian projek.... [-]

Ireland County Dublin
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu