Filter
Ijazah Sarjana
Iceland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Iceland

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Mengkaji seni persembahan boleh sebanyak yang mengejar akademik kerana ia adalah satu yang teknikal. Explore kedalaman teori dan amalan tarian, teater, muzik dan seni persembahan dalam satu bidang antara disiplin.

Salah satu ciri sistem pendidikan tinggi Iceland 's adalah kursus empat tahun. Setelah selesai ijazah sarjana muda, Universiti Icleand sering mempunyai biasiswa bagi pelajar yang mungkin ingin melanjutkan pelajaran untuk menguasai dan kedoktoran peringkat. Ia adalah berdasarkan dalam Vesturbær, Reykjavik dan ditubuhkan pada tahun 1911.

Sarjana dalam Seni Persembahan di Iceland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Seni Persembahan, Iceland

Iceland University of the Arts

Master Muzik untuk Khalayak Baru dan Amalan Inovatif menyediakan pemuzik profesional masa depan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjadi pengamal fleksibel yang mam ... [+]

Master Muzik untuk Khalayak Baru dan Amalan Inovatif menyediakan pemuzik profesional masa depan dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menjadi pengamal fleksibel yang mampu menyesuaikan diri dengan pelbagai konteks masyarakat.

Program ini mensasarkan para pelajar dengan kemahiran prestasi peringkat tinggi yang berminat untuk mencapai khalayak baru dengan belajar mengembangkan dan memimpin projek-projek kreatif dalam pelbagai seni, komuniti dan cross-sectoral. Akibatnya, mereka akan mengembangkan kemahiran kepimpinan dan amalan kolaboratif mereka dalam pelbagai konteks artistik dan sosial.

Master adalah program kerjasama yang ditawarkan oleh beberapa institusi pendidikan muzik yang lebih tinggi dari negara-negara di Eropah. Pelajar memohon kepada salah satu institusi yang mengambil bahagian sebagai institusi tuan rumah mereka, yang juga akan menganugerahkan ijazah. Mereka boleh memilih untuk mengambil sebahagian daripada pengajian mereka di salah satu institusi lain, atau dengan cara pertukaran lain seperti yang dipersetujui oleh program, bergantung kepada keperluan dan bidang amalan mereka.... [-]

Iceland Reykjavík
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu