Filter
Ijazah Sarjana
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Emiriah Arab Bersatu

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Mengkaji seni persembahan boleh sebanyak yang mengejar akademik kerana ia adalah satu yang teknikal. Explore kedalaman teori dan amalan tarian, teater, muzik dan seni persembahan dalam satu bidang antara disiplin.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Sarjana dalam Seni Persembahan di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Seni Persembahan, Emiriah Arab Bersatu

Ijazah
Lokasi
Emiriah Arab Bersatu
Jenis pengajian
Secara
Paris-Sorbonne University Abu Dhabi

Dua tahun di Performing Arts Management Sarjana menyediakan pelajar untuk kerjaya global dalam industri yang menarik dan lumayan Seni Persembahan. seni persembahan merupa ... [+]

Gambaran Keseluruhan

Dua tahun di Performing Arts Management Sarjana menyediakan pelajar untuk kerjaya global dalam industri yang menarik dan lumayan Seni Persembahan.

Seni Persembahan adalah pilihan kerjaya yang baik yang menaikkan pemahaman budaya, memperkaya masyarakat, dan mengekalkan warisan bangsa. Melalui sokongan metodologi dan intelektual ajaran barat dan serantau, pelajar akan mempelajari isu-isu strategik penting kepada aspek budaya di rantau ini dan seterusnya. Dengan mempelajari aplikasi teknikal, permintaan profesional dan kualiti dan kadar artis dan tempat pengurusan, pelajar akan menjadi penyokong yang berkesan seni persembahan. Pelajar akan memperluaskan kefahaman mereka mengenai identiti muzik dan seni persembahan khusus kepada rantau ini. Oleh merentas menggalakkan kedua-dua dunia, pelajar akan belajar untuk menyerlahkan sumbangan serantau ke barat dan menyesuaikan diri bentuk barat persembahan secara langsung serta mewujudkan sinergi dengan bentuk seni visual lain seperti panggung wayang dan video.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu