Filter
Ijazah Sarjana
Azerbaijan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Azerbaijan

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Kajian mengenai seni persembahan memberi tumpuan kepada kedua-dua pendekatan teori dan praktikal dalam pelbagai bentuk demonstrasi seni, termasuk teater, muzik dan tarian. Pelajar boleh belajar muzik sama ada melalui pendekatan akademik, satu teknikal, atau kedua-duanya.

Azerbaijan pendidikan tinggi bukan sahaja menarik rakyat di negara ini tetapi juga pelajar antarabangsa terutamanya dari Timur Tengah dan Asia. Kebanyakan kurikulum diajar dalam bahasa Arab. Ini dapat menghapuskan sebarang halangan bahasa untuk pelajar antarabangsa di Timur Tengah dan Asia di mana Bahasa Arab dituturkan.

Sarjana dalam Seni Persembahan di Azerbaijan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Seni Persembahan, Azerbaijan

Nakhchivan State University

Muzik Sains termasuk sejarah, teori dan kawasan-kawasan lain muzik. Perkembangan sains muzik dalam Azerbaijan boleh dikaitkan dengan dua tempoh utama: XIII-XV dan ke-XIX- ... [+]

Sarjana Sains Muzik

Muzik Sains termasuk sejarah, teori dan kawasan-kawasan lain muzik.

Perkembangan sains muzik dalam Azerbaijan boleh dikaitkan dengan dua tempoh utama: XIII-XV dan ke-XIX-XX, XIII-XV dan ke-XIX-XX mempunyai tempat yang penting dalam perkembangan muzik mata pelajaran teori Azerbaijan.

Kerusi Sains Muzik dan kaedah telah ditubuhkan pada tahun 2002-2003.

Kerusi itu terdiri daripada pembantu-profesor, 5 orang guru kanan, dua orang guru, seorang senior makmal-pembantu dan penunjuk perasaan. Mata pelajaran yang diajar di kerusi ini adalah:

Harmony Solfege Sejarah Muzik Sejarah muzik negara-negara Timur budaya muzik Nakhchivan... [-]
Azerbaijan Nakhchivan
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu