Filter
Ijazah Sarjana
Amerika Syarikat Georgia Statesboro Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Seni Persembahan di Amerika Statesboro Amerika Syarikat

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Mengkaji seni persembahan boleh sebanyak yang mengejar akademik kerana ia adalah satu yang teknikal. Explore kedalaman teori dan amalan tarian, teater, muzik dan seni persembahan dalam satu bidang antara disiplin.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Sarjana dalam Seni Persembahan di Amerika Statesboro di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Seni Persembahan, Statesboro

Ijazah
Lokasi
Amerika Syarikat
Georgia
Statesboro
Jenis pengajian
Secara
Georgia Southern University

Ijazah Sarjana Muzik Georgia Southern University menyediakan pemuzik dengan peluang untuk terus mengembangkan dan memperbaiki kemahiran muzik mereka. Ia menyediakan pelaj ... [+]

Sarjana Muzik, MM - Statesboro

Keperluan Ijazah: 33 Jam Kredit

Master of Music Degree di Georgia Southern University menyediakan individu dengan Ijazah Sarjana Muda dalam Muzik untuk mengasah kemahiran muzik mereka ke peringkat yang lebih tinggi, untuk melanjutkan ijazah pascasarjana untuk kemajuan profesional, atau untuk bersiap untuk masuk ke program doktoral dalam muzik.

Program ini melengkapkan pelajar dengan kemahiran seni dan teknikal yang canggih dan keupayaan untuk bertindak secara bebas sebagai penghibur, cendekiawan, guru, dan / atau pengamal di salah satu daripada lima bidang tumpuan khusus:

Komposisi, Menjalankan, Pendidikan Muzik, Teknologi Muzik atau Prestasi.... [-]

Amerika Syarikat Statesboro
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu