Ijazah Sarjanav dalam Seni Gunaan di Amerika London United Kingdom

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.  Program ijazah seni digunakan direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan tertentu supaya mereka bersedia untuk memasuki t… Baca lebih lanjut

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Program ijazah seni digunakan direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran dan pengetahuan tertentu supaya mereka bersedia untuk memasuki tenaga kerja selepas tamat pengajian. Ini jenis ijazah boleh ditawarkan dalam pelbagai bidang.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

London adalah ibu kota UK, wilayah yang paling ramai penduduk dan di mana kehidupan keluarga diraja. Ia mempunyai kepekatan terbesar pendidikan tinggi di Eropah dengan 412,000 pelajar di 43 universiti.

Terbaik Sarjana dalam Seni Gunaan di Amerika London di UK

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Royal College of Art
London, United Kingdom

Barang kemas

MA
Sepenuh masa
2 tahun
English
Sep 2020
Kampus
 
Royal College of Art
London, United Kingdom

Memahami bidang cetakan melalui membuat, mempamerkan, menerbitkan, berbincang dan menulis.

Memahami bidang cetakan melalui membuat, mempamerkan, menerbitkan, berbincang dan menulis. -
MA
Sepenuh masa
2 tahun
English
Sep 2020
Kampus