MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Seni Gunaan di Amerika England United Kingdom 2019

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

 

Perkataan "digunakan" di "digunakan ijazah seni" bermakna bahawa ia adalah vokasional di alam semula jadi. Selepas menamatkan jenis program, pelajar bersenjata dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk memulakan kerjaya tanpa keperluan untuk pendidikan atau latihan lanjut.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana dalam Seni Gunaan di Amerika England di UK

1 Hasil dalam Seni Gunaan, England Filter

Master dalam seni cetak (ma)

Middlesex University London
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom London UK Online + 2 lagi

Dengan state-of-the-art kemudahan dan pakar bimbingan dari beberapa ahli akademik terkemuka di UK dan pakar teknikal, tentu kami akan membolehkan anda untuk meneroka pendekatan kedua-dua eksperimen dan tradisional untuk Seni Cetak.