Filter
Ijazah Sarjana
Portugal Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Seni Bina di Portugal

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Pembentukan sebuah bangunan atau ruang yang bukan sahaja estetika menarik, tetapi juga kukuh dari segi struktur dan dalam parameter perundangan melibatkan perancangan dan kerja-kerja reka bentuk dari seseorang yang akrab dengan prinsip-prinsip seni bina.

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Sarjana dalam Pengajian Seni Bina di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Portugal

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Universidade Lusófona do Porto

Pelan kajian baru MIA / ULP (Sarjana Terintegrasi dalam Seni Bina) adalah mengikut saranan Piagam UIA / UNESCO untuk Pendidikan Senibina, iaitu mengenai apa yang berkaita ... [+]

Pelan kajian baru MIA / ULP (Sarjana Terintegrasi dalam Seni Bina) adalah mengikut saranan Piagam UIA / UNESCO untuk Pendidikan Senibina, iaitu dalam hal yang berkaitan dengan interaksi antara amalan dan pengajaran, untuk penyelidikan "diasaskan pada projek kerja, kaedah pembinaan, serta disiplin akademik, "untuk memproyeksikan sebagai" sintesis pengetahuan yang diperoleh dan kemahiran yang bersamaan "dan akhirnya menjadi pertimbangan bahawa projek, sebagai bahagian penting dalam pendidikan seorang arkitek, harus mempunyai berat badan yang besar dalam jumlah program.

Objektif

Senibina adalah bidang multidisiplin yang terdiri daripada: sains manusia, sains sosial dan fizikal, teknologi dan seni kreatif. Pendidikan dalam Seni Bina harus dipertimbangkan sebagai manifestasi sikap mengonseptualisasikan, menyelaraskan dan melaksanakan sesuatu yang didasarkan pada tradisi humanistik.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu