Sambilan Sarjana dalam Seni Bina di Jerman

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Seni Bina di Jerman 2019

Seni Bina

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Pembentukan sebuah bangunan atau ruang yang bukan sahaja estetika menarik, tetapi juga kukuh dari segi struktur dan dalam parameter perundangan melibatkan perancangan dan kerja-kerja reka bentuk dari seseorang yang akrab dengan prinsip-prinsip seni bina.

Jerman adalah destinasi hebat untuk scholarsand antarabangsa mempunyai sistem pendidikan tinggi yang berkualiti tinggi. Nilai tahap ini pendidikan telah bertambah baik dengan ekonomi yang kukuh Jerman 's. Pelajar luar negara menikmati taraf hidup yang sangat baik dalam persekitaran yang selamat dan selamat. Berlin ialah ibu kota.

Sambilan Sarjana dalam Seni Bina di Jerman

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Reka Bentuk Bandaraya Pintar

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Sambilan 3 - 4  March 2019 Jerman Berlin

Program Master dalam Reka Bentuk Pintar disesuaikan untuk membantu para pelajar mengembangkan pemahaman yang kuat mengenai aspek strategik dan operasi merancang bandar pintar dan lestari. Kurikulum menggabungkan gambaran keseluruhan topik reka bentuk dengan kursus khusus dan modul praktikal yang direka untuk memberi mereka pengetahuan mendalam mengenai cabaran bandar, alat yang relevan, dan kaedah reka bentuk tangkas sambil juga memupuk pemikiran inovatif dan kemahiran perniagaan. [+]

Bentuk masa depan bandar kami dengan Reka Bentuk Pintar MA

Adakah anda mahu memberi kesan kepada peralihan bandar-bandar moden? Sama ada ia mengecas mata untuk kenderaan elektrik, tempat letak kereta pintar atau penyelesaian mobiliti pintar, keperluan untuk mengubah bandar-bandar yang pesat berkembang dari segi kemampanan adalah lebih penting daripada sebelumnya.

Pengkititian dan pertumbuhan penduduk global akan memberi impak yang besar ke atas telekomunikasi, bekalan tenaga, pengangkutan bandar dan perumahan di kawasan bandar. Di banyak tempat di dunia, konsep pintar untuk bandar-bandar telah dibangunkan untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk keselesaan, keselamatan, dan kecekapan tenaga.... [-]