MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Sejarah Seni di Sepanyol 2020

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Anda akan dibekalkan dengan pengetahuan yang komprehensif tentang artis dan kerja seni yang berkaitan dalam semua seni halus di seluruh sejarah dan konteks sosial pada masa itu.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Sejarah Seni di Sepanyol

2 Hasil dalam Sejarah Seni, Sepanyol Filter

Ijazah Sarjana dalam Sejarah Seni dan Budaya Visual

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Sepanyol, Castellón de la Plana
Kursus Eksekutif
Sept. 2020
<
Sepenuh masa
Sepanyol
Campus

Studio-studio mempunyai cita-cita untuk menghantar kepada graduan dan graduan dalam Sejarah Seni dan lain-lain disiplin yang berkaitan dengan warisan pengetahuan dan kemahiran ...

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana dalam Teori dan Sejarah Pengurusan Seni dan Kebudayaan

Universidad de La Laguna
Sepanyol, Santa Cruz de Tenerife
Kursus Eksekutif
Sept. 2020
<
Online & Campus Combined
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
Sepanyol
Online & Campus Combined
Campus
Online

Ijazah Sarjana dalam Teori dan Sejarah Pengurusan Seni dan Kebudayaan dicadangkan dengan matlamat menyediakan latihan dan penyelidikan profesional dalam Teori dan Sejarah Peng ...

Baca lebih lanjut