MASTERSTUDIES.COM.MY

Cari anda 1196 Sambilan Ijazah Sarjanav

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Seni digunakan adalah penting untuk membuat reka bentuk menyenangkan dalam semua bidang kehidupan. Tanpa mereka, dunia akan menjadi sangat membosankan. A Sarjana Seni Gunaan memberi anda pemahaman yang lebih mendalam mengenai penggunaan seni dalam bidang-bidang praktikal.

Sarjana Sambilan

Hasil Filter

Sarjana Sastera dalam Sumber Manusia

Carlson School of Management, University of Minnesota
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Minneapolis + 1 lagi

Sarjana Sastera dalam Sumber Manusia dan Hubungan Perindustrian secara meluas dianggap sebagai salah satu daripada program teratas jenisnya di negara ini dan boleh didapati melalui pilihan sepenuh masa atau separuh masa. Ditunjuk oleh fakulti yang terkenal di dunia, kurikulum ini memberikan pelajar pemahaman yang mendalam tentang amalan HR kontemporari dan teori asas yang diperlukan untuk kerjaya yang berjaya di lapangan.

MBA Bahasa Inggeris, MIM

The NUCB Business School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Jepun Nagoya + 1 lagi

Matlamat The NUCB Business School adalah untuk menanamkan motivasi pelajar kami untuk memulakan atau meningkatkan karier yang berjaya dan bermanfaat dalam persekitaran perniagaan global. Fakulti dan kakitangan kami menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk peluang pekerjaan dan kepimpinan masa depan.

Sarjana Pentadbiran Awam

University of Miami College of Arts and Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan Januari 2020 Amerika Syarikat Miami

Program Sarjana Pentadbiran Awam bertujuan menyediakan pendidikan siswazah berkualiti tinggi untuk para pegawai semasa dan calon dalam ketiga-tiga bidang perkhidmatan awam: agensi kerajaan, pertubuhan bukan untung dan vendor swasta. Program ini berusaha untuk mencapai keunggulan tempatan, negeri dan kebangsaan melalui kurikulum kontemporari, arahan inovatif, penyelidikan ilmiah dan penggunaan, dan perkhidmatan kepada pihak berkepentingan utama. Program ini ditawarkan secara langsung dan dalam talian.

Sarjana dalam Pengajian Kewartawanan Antarabangsa

Hong Kong Baptist University School of Communication
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Hong Kong

Kursus ini menyediakan kajian pascasiswazah profesional dalam kewartawanan antarabangsa dengan penekanan khusus ke Hong Kong, China Daratan dan Timur / Asia Tenggara. Ini ditawarkan dalam dua kepekatan: Kewartawanan Antarabangsa dan Kewartawanan Perniagaan dan Kewangan.

Sarjana Pendidikan Rendah

Hibernia College
Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sambilan 18 - 24 cari doktor jurisprudens anda Apr. 2020 Ireland Dublin

Sarjana Pendidikan Rendah - Sarjana Profesional Pendidikan di Pendidikan Rendah Post ditubuhkan untuk menggalakkan pelbagai orang untuk mempertimbangkan pengajaran sekolah rendah sebagai profesion dengan menyediakan laluan yang lebih fleksibel untuk menjadi guru yang berkelayakan dan bukan keperluan untuk mempunyai pengalaman mengajar sebelum layak untuk memohon kursus ini.

Sarjana Falsafah (MPhil)

Hong Kong Baptist University - Faculty of Social Sciences
Kampus Sepenuh masa Sambilan 24 - 48 bulan Sept. 2019 Hong Kong

Fakulti menawarkan dua gelaran berasaskan penyelidikan iaitu Master of Philosophy (MPhil),

MA / MFA dalam Teater untuk Penonton Muda

Rose Bruford College of Theatre and Performance
Kampus Sepenuh masa Sambilan 13 - 24 bulan Oktober 2019 United Kingdom Sidcup + 1 lagi

Program ini adalah untuk mereka yang berminat untuk membuat dan melaksanakan teater oleh, dengan dan untuk golongan muda. Sebagai salah satu sekolah drama terkemuka di UK, Rose Bruford College menawarkan peluang yang unik untuk belajar dan melatih di kawasan amali teater yang semakin popular dan dinamik ini.

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (100% dalam talian) - Track Bahasa Inggeris

ESCP Europe
Online Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 Sepanyol Spain Online

Master Eksekutif dalam Perniagaan Antarabangsa (EMIB) adalah program dalam talian yang terdiri daripada 14 kursus pengurusan dan kepimpinan Master Thesis. Ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk banyak bidang strategik dalam perdagangan syarikat di pasaran antarabangsa.

Sarjana Pengurusan Rekabentuk dan Pembangunan Produk

Northwestern University Master of Product Design and Development Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 24 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat Evanston + 1 lagi

Master of Design Product

Sarjana Pendidikan

Carthage College
Kampus Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Kenosha

Carthage menawarkan program Sarjana Pendidikan 38 kredit dengan tiga bidang tumpuan, serta trek pelesenan dalam membaca, pentadbiran, pendidikan khas, dan pembelajaran Bahasa Inggeris. Melalui kajian malam, anda boleh mendapatkan M.Ed. anda, menambah lesen pengajaran tambahan, atau kerja kursus lengkap untuk pengayaan peribadi.

Sarjana Sains dalam Analisis Kewangan - Program STEM

University of San Francisco - School of Management
Kampus Sepenuh masa Sambilan 18 - 22 bulan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat San Francisco + 1 lagi

Sarjana Sains dalam Analisis Kewangan (MSFA) di University of San Francisco difokuskan untuk membina kepakaran dalam analisis dan pengurusan pelaburan.

Master dalam Perdamaian Antarabangsa dan Penyelesaian Konflik

Arcadia University Department of Historical and Political Studies
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 semester Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Glenside + 1 lagi

Menjadi sebahagian daripada Penyelesaian.

Sarjana Pengajian Lanjutan dalam Hal Ehwal Antarabangsa (MAS-IA)

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy
Kampus Sepenuh masa Sambilan 9 - 18 bulan Sept. 2019 Amerika Syarikat San Diego + 1 lagi

Sarjana Pengajian Lanjutan dalam Hal Ehwal Antarabangsa (MAS-IA) adalah ijazah hal ehwal antarabangsa eksekutif terkemuka kami. Pelajar yang datang adalah profesional berpengalaman dengan lima atau lebih tahun pengalaman kerja dan kurikulum kami mencabar mereka dengan menggali dengan mendalam dalam kajian hubungan antarabangsa, ekonomi politik antarabangsa, dasar awam, kelestarian alam sekitar dan keselamatan Asia Pasifik. Sama ada anda ingin memajukan kerjaya global anda atau melancarkan yang baru, MAS-IA menyediakan semua alat yang anda perlukan untuk mencapai kecemerlangan.

Sarjana Keadilan Jenayah

Washburn University
Online Sepenuh masa Sambilan 2 - 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Topeka + 1 lagi

Sarjana Keadilan Jenayah (MCJ) direka untuk memenuhi keperluan profesional keadilan jenayah dan pra-profesional yang ingin meningkatkan pengetahuan, kemahiran dan bakat mereka dalam bidang pentadbiran keadilan jenayah.

Sarjana Perakaunan (Mac)

Golden Gate University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 5 - 7 semester Og 2019 Amerika Syarikat San Francisco + 2 lagi

Mulakan kerjaya anda sebagai Akauntan Awam Bertauliah (CPA) atau Akauntan Pengurusan Bertauliah (CMA) sambil menikmati peluang rangkaian yang tiada tandingan yang mungkin dilakukan oleh lokasi dan sambungan Golden Gate University dalam industri. Ambil kelas perakaunan daripada pakar yang bekerja di firma "Empat Besar" dan syarikat berprestij lain di Bay Area. GGU menyediakan kursus dalam talian yang mudah atau pilihan untuk menyelesaikan ijazah dalam masa 12 bulan jika anda belajar sepenuh masa di kampus San Francisco kami.