Sarjana dalam Sains Semula Jadi di Costa Rica

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Sains Semula Jadi di Costa Rica

Sains Semula Jadi

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Ijazah Master Sains Semula Jadi 's menyediakan anda dengan pendidikan yang berkaliber yang paling besar di banyak sains. Sebagai graduan sains semula jadi, anda mempunyai potensi untuk masuk ke dalam pelbagai profesion: termasuk khidmat rundingan teknikal; matematik dan sains pengajaran; Sokongan IT; penyelidikan perindustrian; kewartawanan saintifik; perakaunan dan kewangan; perundingan pengurusan dan undang-undang perindustrian.

Costa Rica menawarkan tajaan dan di Mesra-pelajar masa yang sama kurikulum pengajian tinggi. Negara ini mempunyai 20 orang awam dan 44 universiti swasta dengan tiga universiti awam terkemuka menjadi Universiti Costa Rica, universiti kebangsaan dan Costa Rica Institut Teknologi.

Sarjana dalam Sains Semula Jadi di Costa Rica

Baca lebih lanjut

Sarjana Profesional Dalam Pengurusan Dan Pengurusan Alam Sekitar

La Universidad Latina de Costa Rica
Campus Sepenuh masa February 2019 Costa Rica Heredia San Pedro San José San Isidro de El General Cañas Punta Arenas Paso Canoas Grecia Guapiles Ciudad Neily + 9 lagi

Untuk melatih para profesional menyedari masalah alam sekitar, yang memimpin proses perubahan organisasi awam, swasta dan bukan kerajaan dalam mencari kelestarian. [+]

Untuk melatih para profesional menyedari masalah alam sekitar, yang memimpin proses perubahan organisasi awam, swasta dan bukan kerajaan dalam mencari kelestarian.

keperluan:

Profesional dalam Sains Asli, Pertanian, Agroindustri, Industri, Kejuruteraan Awam. Sebagai tambahan profesional Ekonomi, Pentadbiran, Undang-Undang, Senibina dan Urbanisme.

Asal dan salinan tajuk Pendidikan.Asal dan salinan ijazah Universiti Baccalaureate.Salinan dokumen identiti (Kad Pengenalan).Foto saiz pasport.Curriculum Vitae.Sekiranya sekuriti yang dikeluarkan di luar negara, sila terima pengiktirafan dan kesetaraan yang sewajarnya oleh CONAPE.

CONVALIDACIÓ DE MATERIAS

Pensijilan dengan kredit nota.Program subjek untuk mengesahkan dicap dan ditandatangani.Ibu pejabat:... [-]