Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Sains Perhutanan

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Sains Perhutanan 2018/2019

Sains Perhutanan

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Satu program sains hutan menyediakan pengetahuan penting mengenai nilai hutan dan bagaimana kawasan-kawasan ini penting kepada ekosistem global. Individu yang belajar sains hutan belajar tentang pertumbuhan dan pembangunan hutan, klimatologi daripada hutan dan faktor-faktor yang mempengaruhi kesihatan hutan.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Sains Perhutanan

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Sains Perhutanan distance. Cuba kategori kami MSc Sains Perhutanan Pembelajaran jarak jauh.
Sains Perhutanan

Search for similar programs here