Sambilan Sarjana dalam Sains Makanan di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Sains Makanan di Sepanyol 2019

Sains Makanan

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Dalam program Sains Makanan pelajar mempelajari prinsip-prinsip saintifik belakang pemprosesan makanan, penyimpanan, pembungkusan, dan pengedaran. Mereka mengkaji pemakanan manusia, kimia makanan, mikrobiologi, dan kesihatan manusia dan keselamatan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Sains Makanan di Sepanyol

Baca lebih lanjut

ijazah sarjana dalam pengurusan kualiti, kebersihan dan keselamatan makanan

IMF Business School
Online Sambilan 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna [+]

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna. Sektor ini memerlukan reka bentuk khusus kawalan, pembangunan, pelaksanaan dan sistem pengauditan kebersihan dan profesional keselamatan makanan. IMF Camilo Jose Cela Kumpulan dan Universiti telah membangunkan Master Online dalam Kualiti, Kebersihan dan Keselamatan Makanan, melalui sistem pendidikan tangkas dan berkesan membuka banyak peluang pekerjaan dalam pelbagai sektor yang terlibat dalam pengeluaran, pemprosesan, pengangkutan dan pengendalian makanan.Kurikulum yang dibangunkan oleh pakar-pakar dalam bidang ini, membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan berjaya dalam kerja-kerja kawalan ke atas pengeluaran, penyimpanan dan pengedaran makanan yang selamat, serta rangka kerja kawal selia dan undang-undang yang mengawal selia aktiviti ini. Kawasan Industri Makanan Bertujuan: profesional yang berpengalaman dan graduan universiti yang ingin mempunyai kepakaran mengenai asas-asas, pelaksanaan dan pengurusan sistem kualiti dalam industri makanan.... [-]


Master Dalam Talian Keselamatan Makanan

CESIF
Online Sambilan April 2019 Sepanyol Spain Online

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan. [+]

Kepada siapa yang DIREKTURKAN

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan.

OBJEKTIF

Objektif Sarjana Keselamatan Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pandangan mendalam, semasa dan lengkap mengenai semua aspek yang berkaitan dengan keselamatan dan kualiti dalam Industri Makanan.

DURATION

1,500 jam.

90 jam kelas maya, 20 jam tutorial maya, 950 jam kerja peribadi dan 440 jam untuk penyediaan Projek Akhir.

DOKUMENTASI

Sepanjang tempoh kursus, setiap pelajar boleh mengakses, melalui Kampus Maya, semua dokumentasi yang sesuai dengan bidang yang diprogramkan. Ia merangkumi semua kandungan kajian, serta bahan sokongan yang diperlukan untuk pembangunan kursus yang betul.... [-]