Sambilan Sarjana dalam Sains Makanan

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Sains Makanan 2018/2019

Sains Makanan

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

sains makanan menyediakan pengetahuan penting mengenai sumber pemakanan dengan menggunakan prinsip-prinsip saintifik untuk penciptaan, pembangunan, dan penyelenggaraan sumber makanan. Individu yang belajar sains makanan boleh memilih untuk bekerja sebagai pemaju produk makanan, pakar kawalan kualiti, atau sebagai wakil-wakil jualan untuk syarikat makanan dan teknologi makanan.

Sambilan Sarjana dalam Sains Makanan

Baca lebih lanjut

Master Dalam Talian Keselamatan Makanan

CESIF
Online Sambilan April 2019 Sepanyol Spain Online

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan. [+]

Kepada siapa yang DIREKTURKAN

Ijazah sarjana ini ditujukan kepada graduan dalam bidang kimia, biologi, farmasi, sains veterinar, teknologi makanan, ahli agronomi atau mana-mana ijazah universiti yang berkaitan dengan bidang makanan.

OBJEKTIF

Objektif Sarjana Keselamatan Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pandangan mendalam, semasa dan lengkap mengenai semua aspek yang berkaitan dengan keselamatan dan kualiti dalam Industri Makanan.

DURATION

1,500 jam.

90 jam kelas maya, 20 jam tutorial maya, 950 jam kerja peribadi dan 440 jam untuk penyediaan Projek Akhir.

DOKUMENTASI

Sepanjang tempoh kursus, setiap pelajar boleh mengakses, melalui Kampus Maya, semua dokumentasi yang sesuai dengan bidang yang diprogramkan. Ia merangkumi semua kandungan kajian, serta bahan sokongan yang diperlukan untuk pembangunan kursus yang betul.... [-]


MRes dalam Sains Makanan

London South Bank University
Campus Sambilan 1 - 2  November 2018 United Kingdom London

Para saintis kami di Sekolah Sains Gunaan bekerja dalam pelbagai pasukan untuk menargetkan cabaran masyarakat utama dalam bidang kesihatan, kesejahteraan, prestasi, dan tingkah laku manusia. Kami menerapkan teori dalam bidang ini kepada isu-isu dunia kontemporari dengan menjalankan sains yang inovatif dan ketat. [+]

Hampir tiga perempat daripada projek penyelidikan London South Bank University (LSBU) telah dianugerahkan dua penilaian tertinggi untuk 'kesan' oleh latihan kecemerlangan penyelidikan universiti terkini, Rangka Kerja Kecemerlangan Penyelidikan (REF) 2014.

Para saintis kami di Sekolah Sains Gunaan bekerja dalam pelbagai pasukan untuk menargetkan cabaran masyarakat utama dalam bidang kesihatan, kesejahteraan, prestasi, dan tingkah laku manusia. Kami menerapkan teori dalam bidang ini kepada isu-isu dunia kontemporari dengan menjalankan sains yang inovatif dan ketat.

Kami memberi tumpuan kepada penyelidikan teoritikal dan penerapan di peringkat global, dengan kesan 'dunia sebenar'. Pengajaran kami dimaklumkan sepenuhnya oleh penyelidikan kontemporari, dan kecemerlangan kami diperkukuhkan oleh kemudahan penyelidikan yang cemerlang yang membolehkan kedua-dua kakitangan dan pelajar menjalankan kajian canggih dengan peralatan dan kemudahan yang paling terkini.... [-]


Program sarjana dalam bidang sains makanan dan makan

Kristianstad University Sweden
Online Sambilan September 2019 Sweden Kristianstad

Program Sarjana Makanan dan Meal Sains membolehkan pelajar menggunakan pendekatan holistik bebas, kritikal dan merentas disiplin untuk bekerja dengan penyelidikan dan pembangunan makanan dan makanan untuk kumpulan yang berbeza. [+]

Yang program Sarjana Makanan dan Sains Meal membolehkan pelajar menggunakan pendekatan holistik bebas, kritikal dan merentas disiplin untuk bekerja dengan penyelidikan dan pembangunan makanan dan makanan untuk kumpulan yang berbeza. Dari titik permulaan pengguna makan, penyelidikan yang berkaitan akan dikaji semula bagi membolehkan pelajar untuk mendalami, memperluas dan meningkatkan pengetahuan mereka, diaplikasikan dalam pelbagai aktiviti, dan mengambil bahagian dalam projek penyelidikan.

Struktur dan kandungan

Program ini terdiri daripada 60 kredit. Penempatan kerja adalah kursus elektif 7.5 kredit. Program ini diajar dalam talian. Kursus Wajib (45 kredit) ditanda dengan *

* The Kerumitan Choice Food: Orang Awam Meal dari Perspektif Pengguna, 7.5 kredit * Makanan, berlebihan dan Pengguna Kritikan, 7.5 kredit * Statistik Gunaan dalam Sains Kesihatan, 7.5 kredit * Makanan untuk Ramai: Pendekatan antara disiplin dan Kaedah, 7.5 kredit ... [-]

Master dalam pengurusan kualiti, kebersihan dan keselamatan makanan

IMF Business School Portugal
Online Sambilan 720  Pendaftaran Terbuka Portugal Portugal Online

Master dalam bidang Keselamatan dan Kualiti Makanan membolehkan anda untuk menyesuaikan diri pengetahuan saintifik dalam sektor makanan kepada peruntukan undang-undang dalam perubahan yang berterusan dan meningkatkan standard kualiti yang terpakai di kawasan makanan. Belajar Induk ini juga membolehkan anda untuk menimba ilmu pengetahuan tentang kepelbagaian industri makanan yang wujud dalam pasaran dan proses yang berkenaan dengan setiap satu. [+]

Master dalam bidang Keselamatan dan Kualiti Makanan membolehkan anda untuk menyesuaikan diri pengetahuan saintifik dalam sektor makanan kepada peruntukan undang-undang dalam perubahan yang berterusan dan meningkatkan standard kualiti yang terpakai di kawasan makanan. Belajar Induk ini juga membolehkan anda untuk menimba ilmu pengetahuan tentang kepelbagaian industri makanan yang wujud dalam pasaran dan proses yang berkenaan dengan setiap satu.

pembangunan ekonomi peraturan-peraturan industri makanan dan undang-undang Kesatuan Eropah, membuat pengeluar dan pembekal lebih bertanggungjawab untuk bekalan makanan kepada pengguna lebih selamat dan sihat. Ia adalah dalam konteks ini bahawa profesional yang semakin dicari oleh organisasi, kualiti teknikal dan keselamatan makanan, bertanggungjawab untuk memastikan dan menjamin kualiti produk dan proses dan oleh itu kepuasan pelanggan dan pengguna. Ia adalah penting angka juruaudit keselamatan makanan dan kawalan kualiti, bertanggungjawab bagi reka bentuk, pembangunan, pelaksanaan dan pengauditan kebersihan makanan dan sistem keselamatan.... [-]


MTECH dalam teknologi makanan

University of Johannesburg
Campus Sambilan 1 - 4  February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

Tujuan utama daripada MTech Teknologi Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan lanjutan khusus dan latihan di samping memenuhi keperluan komponen penyelidikan tertentu supaya pelajar dapat menguasai kemahiran eksperimen dan teknologi yang diperlukan dan kecekapan kerja lapangan yang diperlukan seperti inovasi, membuat keputusan, pemikiran strategik dan kemahiran organisasi. [+]

Tujuan utama daripada MTech Teknologi Makanan adalah untuk menyediakan pelajar dengan pendidikan lanjutan khusus dan latihan di samping memenuhi keperluan komponen penyelidikan tertentu supaya pelajar dapat menguasai kemahiran eksperimen dan teknologi yang diperlukan dan kecekapan kerja lapangan yang diperlukan seperti inovasi, membuat keputusan, pemikiran strategik dan kemahiran organisasi.

A MTech Teknologi Makanan berdasarkan disertasi-terdiri daripada satu kajian menyeluruh kawasan yang khusus dalam bidang pengkhususan, melaporkan dan dikemukakan dalam bentuk disertasi pada akhir program ini. ijazah ini menuntut tahap yang tinggi pengetahuan dan wawasan intelektual dan teori ke dalam masalah yang berkaitan dengan bidang pengajian dan pemikiran kritikal, penggubalan, analisis dan penilaian sesuatu masalah tertentu dalam bidang pengajian.... [-]


Menguasai dalam pemakanan dan seni kulinari

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sambilan 16 - 20  Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

Pada akhir Master (MBA) dalam Pemakanan dan Seni Kulinari program (Pengurusan Perkhidmatan Makanan) kajian graduan akan menggabungkan teori dengan experiance kerja mereka dan memaparkan pengetahuan bunyi Pemakanan dan Seni Kulinari (Pengurusan Perkhidmatan Makanan). [+]

3 TOP UNIVERSITI = 1 IJAZAH EUROPEAN Semua pelajar akan mendapat tambahan untuk Diploma ABMS Diploma Bersama dengan Universiti Dąbrowa Górnicza (WSB) dan Universiti Kebangsaan Taras Shevchenko. 3 Top Eropah Universiti = Best Maya / Program Jarak = 1 Top Diploma Eropah SWITZERLAND + EU + TOP RANKING 500

Advance Kepakaran anda di ABMS

Berhubungan dengan pelajar dan pemimpin seperti anda dalam program master dalam talian kami. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai pelajar sarjana di ABMS.

Untuk Profesional

Sarjana Pemakanan dan Seni Kulinari (Pengurusan Perkhidmatan Makanan; MBA) melambangkan tahap seterusnya dengan pencapaian dalam sebarang bidang akademik.... [-]


ijazah sarjana dalam pengurusan kualiti, kebersihan dan keselamatan makanan

IMF Business School
Online Sambilan 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna [+]

Pembangunan perniagaan dalam industri makanan memerlukan pendekatan bersepadu dan profesional bagi memastikan kualiti dan keselamatan produk dan proses untuk mencapai kepuasan pelanggan dan pengguna. Sektor ini memerlukan reka bentuk khusus kawalan, pembangunan, pelaksanaan dan sistem pengauditan kebersihan dan profesional keselamatan makanan. IMF Camilo Jose Cela Kumpulan dan Universiti telah membangunkan Master Online dalam Kualiti, Kebersihan dan Keselamatan Makanan, melalui sistem pendidikan tangkas dan berkesan membuka banyak peluang pekerjaan dalam pelbagai sektor yang terlibat dalam pengeluaran, pemprosesan, pengangkutan dan pengendalian makanan.Kurikulum yang dibangunkan oleh pakar-pakar dalam bidang ini, membolehkan pelajar untuk mendapatkan pengetahuan yang diperlukan untuk melaksanakan berjaya dalam kerja-kerja kawalan ke atas pengeluaran, penyimpanan dan pengedaran makanan yang selamat, serta rangka kerja kawal selia dan undang-undang yang mengawal selia aktiviti ini. Kawasan Industri Makanan Bertujuan: profesional yang berpengalaman dan graduan universiti yang ingin mempunyai kepakaran mengenai asas-asas, pelaksanaan dan pengurusan sistem kualiti dalam industri makanan.... [-]