Filter
Ijazah Sarjana
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 4 Ijazah Sarjanav dalam Sains Ekologi 2019

Ijazah sarjana membolehkan pelajar untuk terus memahami sesuatu subjek, dan mempersiapkan mereka untuk pasaran kerja yang kompetitif. Dalam program Sarjana Sains ekologi, pelajar diajar pengurusan sumber asli berkenaan untuk ekologi.

Apakah Sarjana Sains ekologi? Pelajar melanjutkan pemahaman mereka tentang masalah dalam persekitaran global, seperti perhutanan, penangkapan ikan berlebihan, peraturan sungai, perubahan cuaca dan pencemaran. Kebanyakan program memberi tumpuan kepada kemahiran analisis, pengurusan data, dan pengetahuan saintifik maju. Pendidikan ini menyediakan graduan untuk mengkaji bahan biologi dan menyediakan dan melaksanakan siasatan.

Satu program sarjana dalam sains ekologi menyediakan pelajar-pelajar bukan sahaja untuk kerjaya masa depan, tetapi juga untuk kawasan-kawasan lain dalam kehidupan. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk menggunakan pengetahuan dan bagaimana untuk menangani masalah dan situasi kompleks. Ini preps mereka untuk keadaan sukar hidup, amalan penyelidikan, dan pekerjaan yang memerlukan pergantungan diri.

Pelajar boleh memperolehi Sarjana Sains Ekologi sama ada di peringkat kebangsaan atau antarabangsa. Oleh kerana program individu boleh berbeza-beza dari sekolah ke sekolah, kos berbeza-beza juga. Apabila anda telah menemui sebuah sekolah kepentingan, menghubungi mereka untuk bertanya tentang kos yang terlibat dengan memperoleh ijazah anda.

Bagi mereka yang berminat dalam biologi ekologi, ijazah sarjana menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya. Bidang pekerjaan termasuk perancangan landskap, pemulihan alam semula jadi dan pengurusan, pembiakan tanaman, dan perundingan alam sekitar. Graduan yang terlibat dalam penyediaan dasar, alam semula jadi dan persekitaran pendidikan, dan komunikasi saintifik. Majikan termasuk kerajaan, pertubuhan bukan keuntungan, industri swasta, universiti, dan syarikat-syarikat kimia peraturan. Satu program sarjana adalah juga tempat yang hebat untuk pengajian PhD.

Jika anda berminat untuk menyiasat hubungan antara bentuk kehidupan dan persekitarannya, anda perlu memulakan penyelidikan Master yang betul dalam program Sains Ekologi sekarang. Terdapat peluang di seluruh dunia, dan beberapa kelas mungkin boleh diambil dalam talian jika anda memerlukan lebih banyak fleksibiliti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Other options within this field of study:

4 Results in Sains Ekologi

University College of Southeast Norway

ekologi Alpine adalah bidang akademik memberi tumpuan kepada bagaimana faktor-faktor abiotik dan biotik menjejaskan pengedaran dan dinamik spesies dan populasi dalam pers ... [+]

master bersama dalam Alpine Ecology

ekologi Alpine adalah bidang akademik memberi tumpuan kepada bagaimana faktor-faktor abiotik dan biotik menjejaskan pengedaran dan dinamik spesies dan populasi dalam persekitaran alpine.

Mengapa Alpine Ecology?

Kajian ini akan menyediakan pelajar dengan pemahaman yang lebih baik dan lebih luas daripada cabaran dan ancaman yang persekitaran alpine menghadapi masa kini dan masa depan. Melalui kuliah dan kerja lapangan / makmal latihan pelajar akan memperoleh pengetahuan teori dan kemahiran yang perlu praktikal untuk memulakan pengurusan mampan dan strategi pemuliharaan di kawasan pergunungan, dan untuk berbuat demikian mengikut garis panduan etika dan saintifik. Ekologi dan pengurusan amalan ekosistem alpine dalam Norway (boreal) dan Slovakia (sederhana) akan diserlahkan.... [-]

Norway Rauland Hønefoss Porsgrunn Bø i Telemark Kongsberg Horten  + 3 Lagi
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Vladivostok State University of Economics and Service

Ekologi dan perlindungan alam sekitar adalah profil yang menyediakan pakar-pakar yang berkelayakan yang mempunyai kecekapan yang diperlukan untuk berorientasikan ekologi- ... [+]

Master - Ekologi dan Perlindungan Alam Sekitar

Ekologi dan alam sekitar adalah profil yang menyediakan pakar-pakar yang berkelayakan yang mempunyai kecekapan yang diperlukan untuk berorientasikan ekologi-membuat keputusan dalam bidang penggunaan sumber semula jadi dan sektor-sektor lain dalam ekonomi negara, pengurusan proses penghijauan dalam pembuatan, penentuan cara yang optimum untuk pembangunan dan pengurusan yang cekap sumber semula jadi.

Tujuan: Penyediaan profesional alam sekitar layak untuk manfaat pembangunan ekologi selamat ekonomi, penyelesaian masalah ekologi praktikal dan teori dalam penyelidikan dan amalan bidang dan aktiviti guru.

Hubungan antara pendidikan. Pemegang ijazah sarjana profil ini boleh mengambil kedudukan dalam perlindungan alam persekutuan dan serantau dan pengurusan agensi sumber asli (Kementerian sumber asli dan lain-lain agensi), dalam pembuatan, perundingan, jabatan pakar, pejabat, biro, pusat, syarikat, institut penyelidikan berurusan dengan perlindungan alam sekitar, dalam organisasi projek dan struktur lain yang menjalankan aktiviti ekologi, kajian dan menjalankan dasar ekologi di peringkat serantau. ... [-]

Rusia Vladivostok
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC

Sarjana dalam Bangunan Ekologi Lanjutan adalah program akademik yang menyemarakkan 11 bulan dengan penekanan menggunakan pendekatan berorientasikan amalan untuk melatih p ... [+]

Sarjana dalam Bangunan Ekologi Lanjutan adalah program akademik yang menyemarakkan 11 bulan dengan penekanan menggunakan pendekatan berorientasikan amalan untuk melatih para profesional dengan kepakaran yang canggih dalam reka bentuk dan pembinaan bangunan ekologi. Program ini berlangsung di Valldaura Labs, di Barcelona, Sepanyol.

Semasa enam bulan pertama di Barcelona, pelajar akan memulakan satu siri modul dan bengkel yang intensif dan kumulatif yang akan menangani semua bidang yang saling berkaitan dengan reka bentuk dan pembinaan bangunan ekologi maju, termasuk sistem bangunan bahan, haba dan metabolik.

Selepas membangunkan kemahiran yang disebutkan di atas, pelajar akan secara kolektif mencipta konsep reka bentuk, strategi, teknik fabrikasi dan pelan tindakan untuk prototaip bangunan ekologi, yang akan dibina dalam tiga bulan terakhir program ini.... [-]

Sepanyol Barcelona
September 2019
Sepenuh masa
11 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Umeå University - Faculty of Science and Technology

Jabatan Ekologi dan Sains Alam Sekitar di Umeå University menawarkan Master 2 tahun Program Sains untuk pelajar yang ingin pakar dalam Geoecology. ... [+]

Program Sarjana Geoecology

Jabatan Ekologi dan Sains Alam Sekitar di Umeå University menawarkan Master 2 tahun Program Sains untuk pelajar yang ingin pakar dalam Geoecology. Geoecology mengintegrasikan bidang Geosains dan Ekologi. Dengan penekanan pada landskap Nordic, anda akan mengkaji proses semula jadi bumi, perubahan iklim dan kesan kesan antropogenik seperti penggunaan sumber dan pencemaran. Menyebabkan proses ini dalam persekitaran yang lebih dinamik daripada apa yang umumnya diiktiraf, dan anda akan membangunkan kesedaran tentang perubahan alam sekitar pada skala masa dari tahun untuk beribu tahun.

Arahan Program Kajian bermula dengan kursus lapangan, Kaedah Field di Geoecology. Selepas itu, anda akan mempunyai peluang untuk mengambil kursus teori dan kursus-kursus ke arah kajian lapangan, serta kursus-kursus ke arah Sistem Maklumat Geografi digunakan. Program ini sangat fleksibel, sebagai satu-satunya kursus wajib adalah kursus pertama, kaedah Field di Geoecology, 15 ETCS, dan tesis Ijazah akhir, 30 ECTS. Kursus jika tidak boleh dipilih secara bebas, selagi syarat M.Sc. ijazah dipenuhi.... [-]

Sweden Umeå Skellefteå
August 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu