Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Sains Deria

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Ijazah Sarjanav dalam Sains Deria 2018/2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

sains deria melibatkan belajar bagaimana deria boleh digunakan untuk mengumpul data kualitatif dan kuantitatif. Ia biasanya digunakan dalam bidang-bidang seperti pengeluaran makanan, pembuatan kosmetik, dan reka bentuk.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana dalam Sains Deria

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Sains Deria distance. Cuba kategori kami MSc Sains Deria Pembelajaran jarak jauh.
Sains Deria

Search for similar programs here