Sarjana dalam Sains Angkasa

Terbaik 2 Ijazah Sarjanav dalam Sains Angkasa 2019

Sains Angkasa

Bukan sahaja boleh mendapat ijazah sarjana boleh membantu pelajar mencapai tahap yang lebih tinggi di mana kerjaya mereka adalah berkenaan, ia juga boleh membolehkan pembangunan peribadi ganjaran di sepanjang jalan. Hal ini terutama berlaku bagi mereka yang mengikuti Ijazah Sarjana Sains Angkasa, ijazah yang bertujuan untuk menawarkan pemahaman yang tajam industri angkasa.

 

Apabila bertanya, apakah Sarjana Sains Angkasa, pelajar mestilah mengetahui apa kerja kursus ini memerlukan. Mereka yang terlibat dalam program ini akan mengambil bahagian dengan banyak maklumat yang berkaitan dengan ruang, dari asal-usul alam semesta kepada teknologi yang membolehkan pemahaman tentang konsep itu. Topik Program ini merangkumi kawasan seperti astrofizik, planetology dan sifat-sifat geofizik di bumi, sebagai tambahan kepada kajian-kajian yang berkaitan dengan teknologi yang berkaitan seperti komunikasi satelit.

Pelajar kerinduan untuk memahami alam semesta akan mendapati bahawa mendapatkan ijazah dalam bidang sains angkasa adalah sangat memuaskan.Mereka menamatkan kursus akan berada dalam kedudukan untuk bekerja untuk organisasi yang berdedikasi untuk mencipta kembali perjalanan ruang untuk manusia moden muncul. Di samping itu, graduan boleh menggunakan kajian mereka di seluruh dunia, terima kasih kepada perspektif global yang diberikan.

 

Apabila ia datang kepada kos memperoleh satu induk 's, jumlah yuran boleh berbeza sedikit bergantung kepada beberapa faktor. Atas sebab ini, semua pelajar mesti membuat keputusan yang betul sama ada sekolah yang berpotensi akan memenuhi keperluan mereka yang sedia ada.

 

Terdapat pelbagai kerjaya yang lumayan dan menarik menanti graduan dengan Ijazah Sarjana Sains Angkasa. Reka bentuk kapal angkasa adalah salah satu daripada banyak kemungkinan, sama ada untuk agensi-agensi kerajaan atau dalam sektor swasta. Selain jawatan yang berkaitan dengan aspek teknikal penerokaan angkasa lepas, graduan juga boleh mencari kerja sebagai aeroangkasa atau jurutera penerbangan.Calon yang layak juga boleh mendapatkan peranan sebagai pendidik dalam institusi pengajian tinggi.

 

Mencari sekolah yang baik boleh mengambil sedikit kerja bagi pihak bakal pelajar, terutama apabila dalam mengejar ijazah 's induk. Bagi pelajar yang tinggal di kawasan pedalaman dan untuk orang lain yang tidak dapat menghadiri kelas secara fizikal secara tetap, pembelajaran dalam talian boleh menjadi cara yang ideal untuk mengakses pendidikan berkualiti. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Menguasai bidang elektromagnetik, gabungan dan kejuruteraan angkasa

KTH Royal Institute of Technology
Campus Sepenuh masa August 2019 Sweden Stockholm

[+]

Kejuruteraan Microwave Photonics Space Kajian numerik kepadatan spektrum turun naik dalam plasma terma Pertumbuhan graphene pada SiC di bawah Arambient dan H-interkalasi Analisis medan magnet dan medan magnet di dalam rantau oval auroral Kerjaya

Program Elektromagnetik, Fusion dan Ruang Angkasa menawarkan para pelajar pengalaman luas yang unik dengan banyak prospek kerjaya berikut gelar mereka.

[-]

Sarjana dalam Aeronautik

Beijing Institute Of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 China Beijing

Program kejuruteraan aeroangkasa diakui sebagai salah satu program utama dalam kejuruteraan aeroangkasa di China. [+]

Program kejuruteraan aeroangkasa diakui sebagai salah satu program utama dalam kejuruteraan aeroangkasa di China. Berdasarkan mata pelajaran utama sains dan teknologi aeroangkasa, mekanik, sains kawalan dan kejuruteraan dan kejuruteraan mekanikal, program ini bertujuan untuk membina bakat yang baik, kreatif, praktikal dan baik.

Pelajar akan mengumpulkan disiplin asas yang luas dan pepejal seperti reka bentuk kenderaan keseluruhan, reka bentuk struktur pesawat, dinamik dan kawalan penerbangan pesawat, dan sistem pendorong kenderaan dan teori reka bentuk, dan mempunyai keupayaan untuk menjalankan kerja seperti penyelidikan teori, reka bentuk kejuruteraan dan pembangunan , dan pengurusan teknikal.... [-]