Sambilan Sarjana dalam Rekabentuk Bandar di Jerman

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Rekabentuk Bandar di Jerman 2018

Rekabentuk Bandar

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

reka bentuk bandar adalah amalan bertujuan untuk membantu bandar-bandar dan bandar-bandar bentuk semasa mewujudkan dan melaksanakan pelan untuk membolehkan pertumbuhan masa depan. Kawasan awam pengajian bagi pelajar reka bentuk bandar termasuk reka bentuk seni bina, perancangan bandar, kejuruteraan lebuhraya dan reka bentuk landskap.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sambilan Sarjana dalam Rekabentuk Bandar di Jerman

Baca lebih lanjut

Tuan Dalam Reka Bentuk Bandar Pintar

Macromedia University of Applied Sciences
Campus Sambilan 3 - 4  March 2019 Jerman Berlin

[+]

[-]

Tuan Kajian Bandar Eropah (EU)

Bauhaus-Universität Weimar
Campus October 2018 Jerman Weimar

Pengajian Bandar Eropah bertindak balas kepada proses transformasi dinamik yang memberi kesan kepada ruang bandar pada awal abad ke-21. Landskap bandar ... [+]

Sarjana Pengajian Bandar Eropah (EU)

Pengajian Bandar Eropah bertindak balas kepada proses transformasi dinamik yang memberi kesan kepada ruang bandar pada awal abad ke-21. Landskap bandar watak tersebar, pasaran global, ruang maya, pelakon yang kuat dalam perniagaan pembinaan dan gaya hidup pascamoden menjana cabaran baru untuk kecekapan ruang perancang dan pereka berorientasikan ruang. Pada semester pertama dan ketiga, mendalam pengetahuan gunaan sains dan asas dalam konteks yang bertema "Pengajian Bandar Eropah" disampaikan. Projek kajian tawaran semester pertama atau ketiga dengan isu bandar dan / atau berorientasikan spatial tertentu. Isu ini ditangani dengan menggunakan kaedah saintifik dan / atau berorientasikan reka bentuk dalam disiplin, namun cara digunakan dekat dengan realiti. Dengan ini, memohon kandungan dan kecekapan teras methodic semua atau sebanyak mungkin daripada bidang Pengajian Bandar Eropah akan menjadi relevan. Kursus dan peperiksaan diadakan dalam Bahasa Inggeris. Pada semester kedua, yang berorientasikan ke arah amalan profesional, rakan-rakan antarabangsa di Jerman, Eropah dan kerjasama tawaran di luar negara mengenai "Projek Model Antarabangsa". Ini latihan (tiga hingga enam bulan) dijalankan dengan rakan kongsi projek dipilih seperti institusi saintifik, pihak berkuasa perkauman, pemaju hartanah / pelabur, pengurus pembinaan, arkitek dan pejabat perancangan. Pembentangan dan perbincangan mengenai keputusan yang diambil daripada kerja-kerja penyelidikan dan pengalaman praktikal berlaku pada semester ketiga, berikutan latihan semasa Model tahunan Forum Projek. Pada semester keempat, pelajar dijangka merangka Tesis Master mereka. Fasa penulisan dan penyelidikan disertai dengan kolokium dalam jangka masa yang tetap. Kursus pengajian master selesai dengan Sarjana Tesis saintifik atau berorientasikan projek dan peperiksaan master lisan. Pelajar yang... [-]