Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Rusia

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Rekaan Fesyen di Rusia

Rekaan Fesyen

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Kursus dan program dalam rekaan fesyen adalah amat sesuai untuk pelajar yang ingin belajar tentang bagaimana aksesori dan pakaian yang direka, dihasilkan dan dipasarkan kepada orang ramai. Pelajar yang belajar bidang ini boleh mendapat kemahiran teknikal dan reka bentuk utama.

Rusia (Rusia: Россия) setakat ini negara terbesar di dunia, yang meliputi lebih daripada satu perlapan daripada kawasan tanah yang didiami Bumi 's. Bekas Jawatankuasa Negeri bagi Pengajian Tinggi di Rusia dibiayai 240 universiti, akademi dan institusi, menjadikan Russia sebuah negara yang kukuh untuk belajar di.

Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Rusia

Baca lebih lanjut

Master - pelbagai maklumat dan kreatif reka bentuk fesyen

Vladivostok State University of Economics and Service
Campus Sepenuh masa September 2019 Rusia Vladivostok

Design adalah profil yang membentuk kecekapan memberi tumpuan kepada kerjaya profesional dalam industri fesyen dalam bidang reka bentuk fesyen, pemasaran dan maklumat. [+]

Master - Memberi Maklumat dan Kreatif Pelbagai Design Fashion

Design ("Pelbagai maklumat dan kreatif reka bentuk fesyen"Program) adalah profil yang membentuk kecekapan memberi tumpuan kepada kerjaya profesional dalam industri fesyen dalam bidang reka bentuk fesyen, pemasaran dan maklumat.

Kemahiran praktikal:

memiliki proses sistem reka bentuk koleksi pakaian model dan mata pelajaran saman; keupayaan untuk meletakkan dan menyelesaikan masalah reka bentuk berdasarkan pendekatan konseptual selaras dengan masalah utama reka bentuk dan fesyen masa, dengan mengambil kira kecenderungan umum perubahan cara hidup; memiliki kemahiran lukisan dan seni akademik grafik, kaedah prototaip dan model kerja; kaedah dengan warna dan warna komposisi kerja; kesediaan untuk penciptaan bebas daripada imej seni, tektonik komposisi jumlah, struktur yang membina dan teknologi model unjuran; keupayaan untuk menyelesaikan gaya, pemasaran dan masalah teknologi industri fesyen: kesediaan untuk organisasi syarikat, menggunakan alat pemasaran, perdagangan dan penjenamaan. ... [-]