Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Peru

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Rekaan Fesyen di Peru

Rekaan Fesyen

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Pelajar yang belajar reka bentuk fesyen boleh belajar tentang seni mereka bentuk dan menghasilkan pelbagai jenis pakaian dan aksesori. Sejarah, teknik, lukisan dan perniagaan yang mungkin topik yang dibincangkan dalam program-program dalam bidang ini.

Peru, secara rasmi Republik Peru, adalah sebuah negara di barat Amerika Selatan. Peru mempunyai kira-kira 80 universiti dengan lebih banyak universiti swasta berbanding awam. Bahasa utama masih Sepanyol tetapi terdapat beberapa kursus khusus diciptakan untuk pelajar antarabangsa.

Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Peru

Baca lebih lanjut

Reka Bentuk dan Pengurusan dalam Fesyen - Fakulti Reka Bentuk

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Sepenuh masa March 2019 Peru Lima

Kami adalah sekolah fesyen yang kreatif, reka bentuk dan eksperimen inovatif dengan visi antarabangsa di barisan hadapan yang mengetahui pasaran dan trend terkini dan kemajuan teknologi, memandangkan latihan pelbagai disiplin dan pendekatan pengurusan dan perniagaan untuk menghadapi cabaran dan permintaan yang tinggi daripada pasaran fesyen antarabangsa. [+]

Kami adalah sekolah fesyen yang kreatif, reka bentuk dan eksperimen inovatif dengan visi antarabangsa di barisan hadapan yang mengetahui pasaran dan trend terkini dan kemajuan teknologi, memandangkan latihan pelbagai disiplin dan pendekatan pengurusan dan perniagaan untuk menghadapi cabaran dan permintaan yang tinggi daripada pasaran fesyen antarabangsa.

Kami menjemput anda untuk mengkaji semula kerjaya yang ditawarkan oleh Fakulti Perniagaan di pautan berikut: http://pregrado.upc.edu.pe/facultad-de-diseno/

[-]