Sarjana dalam Rekaan Fesyen di India

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Rekaan Fesyen di India

Rekaan Fesyen

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Sarjana dalam program Reka Bentuk Fesyen memperkenalkan pelajar kepada industri reka bentuk dan fesyen. Kajian ini memberi tumpuan dalam operasi aspek reka bentuk, pemasaran dan komunikasi fesyen dengan bimbingan pakar-pakar dalam bidang ini.

Yang ditemui di bahagian Selatan Asia, Republik India adalah kedua paling ramai penduduk di dunia dengan kira-kira 1.27 bilion orang. India mempunyai empat jenis universiti; Universiti Central, Universiti Negeri, Dianggap Universiti dan Universiti Swasta yang terdiri di lebih 550 institusi.

Sarjana dalam Rekaan Fesyen di India

Baca lebih lanjut

Diploma Sarjana dalam Reka Bentuk Fesyen

Indian Institute Of Film And Animation
Campus Sepenuh masa July 2019 India Bengaluru

Dengan campuran dan perlawanan estetik, mahu produk peribadi yang menunjukkan keperibadian mereka. Untuk menanggapi jangkaan mereka, industri ini beralih kepada pereka fesyen yang mempunyai pendekatan yang lebih diskriminasi, dikira, dan proaktif untuk kreativiti. [+]

Dengan campuran dan perlawanan estetik, mahu produk peribadi yang menunjukkan keperibadian mereka. Untuk menanggapi jangkaan mereka, industri ini beralih kepada pereka fesyen yang mempunyai pendekatan yang lebih diskriminasi, dikira, dan proaktif untuk kreativiti.

Objektif Kursus

Kursus ini bertujuan untuk memberikan pereka fesyen perspektif yang jelas mengenai kreativiti dan aplikasinya dalam reka bentuk fesyen yang inovatif.

Penerangan KursusIIFA menawarkan kursus Diploma Sarjana sepenuh masa 2 tahun dalam reka bentuk fesyenKursus ini mempunyai 4 semester di mana pelajar diperkenalkan kepada dunia fesyenMenawarkan sukatan pelajaran ijazah universiti Bhatathiyar yang unik dan komprehensif dan menyediakan pelajar dari asas-asas yang pada asasnya diperlukan dalam industri hari ini.Sukatan pelajaran yang bercampur dengan kombinasi komunikasi dan kelas pembangunan diri menjadikan pelajar IIFA menjadi pilihan utama di kalangan studio dan syarikat hiburan utamaKurikulum... [-]