Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Afrika Selatan

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Rekaan Fesyen di Afrika Selatan

Rekaan Fesyen

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Setelah tamat Ijazah Sarjana Muda Rekaan Fesyen, anda akan menjadi seorang profesional yang berkelayakan yang boleh meluahkan kreativiti dan inovasi untuk memenuhi perubahan yang berterusan dari dunia fashion yang. Ia adalah langkah positif untuk orang-orang yang mempunyai minat untuk industri.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sarjana dalam Rekaan Fesyen di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut

Sarjana Design Fashion

East London University
Campus Sepenuh masa February 2019 Afrika Selatan East London

[+]

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Rekaan Fesyen di Afrika Selatan.

Program

Ijazah Sarjana Muda Pascasiswazah 2 tahun ini memberikan 120 kredit ECTS yang diedarkan dalam 4 semester selama 15 minggu setiap satu: 96 kredit ECTS mandatori (termasuk 18 kredit ECTS yang diberikan setelah tamat latihan profesional mandatori dan 12 kredit ECTS untuk Tesis Guru pada akhir program) dan 24 kredit ECTS elektif memilih katalog 48 jumlah ECTS elektif. Pelajar perlu membuat keputusan antara 2 bawah umur:

[-]