Sarjana dalam Reka bentuk di Macau

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Macau

Reka bentuk

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Secara umumnya, reka bentuk melibatkan beberapa kemahiran untuk membina produk yang unik dan penyelesaian untuk kedua-dua organisasi sektor awam dan swasta. pakar reka bentuk membawa bersama-sama kreativiti, inovasi pemikiran, bakat analisis dan penyelesaian masalah untuk merancang dan membina objek, konsep, atau proses akibat pelbagai keadaan.

 

Jika anda perlu mengalami masa yang terbaik di China, kemudian belajar di Macau. Macau akan memberi anda masa yang menakjubkan seperti anda tinggal selama bertahun-tahun di negara ini melalui pelbagai peringkat. Anda akan menyukai ciri-cantik dan rupa bumi di negara ini.

Sarjana dalam Reka bentuk di Macau

Baca lebih lanjut

master dalam reka bentuk

University of Saint Joseph
Campus Sepenuh masa August 2019 Macau

The Master dalam reka bentuk membolehkan pelajar untuk membangunkan kemampuan kreatif dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk menjadi seorang profesional reka bentuk yang berkesan dan dihormati di Macao dan seterusnya.Kursus ini bertujuan untuk [+]

The Master dalam reka bentuk membolehkan pelajar untuk membangunkan kemampuan kreatif dan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk menjadi seorang profesional reka bentuk yang berkesan dan dihormati di Macao dan seterusnya. Kursus ini bertujuan untuk mengamalkan pereka, arkitek, dan profesional berkaitan yang ingin meningkatkan pengetahuan dan kemahiran melalui bekerja dengan pereka dihormati di peringkat antarabangsa dan pendidik. Pemohon mestilah mempunyai ijazah sarjana muda dan mempunyai pengalaman kerja profesional dalam mana-mana bidang reka bentuk. Ditubuhkan pada pengetahuan tentang kepentingan pengekalan dan pemuliharaan sumber, kursus yang menggabungkan pelbagai teknik, dengan tumpuan khusus kepada reka bentuk grafik dan reka bentuk produk. ... [-]