Filter
Ijazah Sarjana
Georgia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Georgia

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

profesional reka bentuk mahir diperlukan dalam banyak organisasi untuk penyelesaian adat alat untuk masalah yang sama. Oleh kerana bidang reka bentuk merangkumi pelbagai macam persekitaran dan aplikasi, pakar yang diperlukan dalam perniagaan kecil, syarikat besar, pendidikan, bukan keuntungan, dan kerajaan.

 

Georgia ialah sebuah negeri berdaulat dalam wilayah Caucasus dari Eurasia. Terletak di pantai Laut Hitam, ia disempadani di utara dan timur laut oleh Rusia, di selatan oleh Turki dan Armenia, dan ke tenggara oleh Azerbaijan.

Sarjana dalam Reka bentuk di Georgia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka bentuk, Georgia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Georgian Technical University

Program ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran para profesional reka bentuk dan disiplin lain, untuk memasuki atau meneruskan dalam pelbagai kerjaya d ... [+]

Program ini bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan dan kemahiran para profesional reka bentuk dan disiplin lain, untuk memasuki atau meneruskan dalam pelbagai kerjaya dalam disiplin reka bentuk, dan disiplin profesional bersekutu yang lain. Program ini memanjangkan pemahaman kritikal para pelajar terhadap konteks sosial, budaya, ekonomi dan politik yang bersejarah dan kontemporari, sambil menyediakan latihan dan pengalaman khusus yang canggih dan terkini - dalam amalan, proses dan kaedah reka bentuk yang perlu Menjalankan projek reka bentuk yang kompleks dan pelbagai, dan menghasilkan hasil rekabentuk profesional dan hasil kepada piawaian antarabangsa.

Graduan program ini akan dimiliki dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk meneruskan kerjayanya sebagai pereka praktik yang berjaya yang dapat memberikan sumbangan positif kepada komuniti pereka, pemegang kepentingan reka bentuk, dan masyarakat secara keseluruhan. Graduan juga akan mendapat asas ilmiah yang ketat dan pengalaman yang sesuai untuk pembelajaran sepanjang hayat dan pendidikan kedoktoran yang lebih lanjut.... [-]

Georgia Tbilisi
October 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu