Sarjana dalam Reka bentuk di Cyprus

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Cyprus

Reka bentuk

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Design adalah satu disiplin khusus dengan pelbagai perkhidmatan yang luas aplikasi. Membina objek atau proses adalah kunci untuk memenuhi keperluan pelanggan. Unique pemikiran, penyelidikan, analisis dan menyelesaikan bergabung untuk memalsukan produk dalam bidang korporat, pendidikan, kerajaan masalah, dan persekitaran bukan untuk keuntungan.

 

Cyprus, secara rasmi Republik Cyprus, adalah sebuah negara pulau di Timur Laut Mediterranean. Cyprus adalah pulau ketiga terbesar dan ketiga paling ramai penduduk di Mediterranean, dan sebuah negara ahli Kesatuan Eropah.

Sarjana dalam Reka bentuk di Cyprus

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Reka Bentuk Interaksi

Cyprus University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Cyprus Limassol

Terdapat permintaan yang berterusan untuk para pakar kreatif yang ghairah, terutama dalam bidang Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer (HCI). Program ini melengkapkan graduannya dengan kemahiran yang boleh dipasarkan secara langsung dalam reka bentuk, teknologi, dan teori yang berkaitan dengan domain Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer. [+]

Terdapat permintaan yang berterusan untuk para pakar kreatif yang ghairah, terutama dalam bidang Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer (HCI). Program ini melengkapkan graduannya dengan kemahiran yang boleh dipasarkan secara langsung dalam reka bentuk, teknologi, dan teori yang berkaitan dengan domain Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer.

Reka Bentuk Interaksi membentuk pengalaman orang ketika mereka berinteraksi dengan produk untuk mencapai tujuan dan tujuan mereka. Pereka interaksi menentukan kelakuan produk, mengantara hubungan antara orang dan orang, orang dan produk, orang dan persekitaran, dan orang ramai dan perkhidmatan dalam pelbagai konteks sosial, budaya dan teknologi.... [-]