Sarjana dalam Reka bentuk di Cyprus

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Cyprus

Reka bentuk

Dalam usaha untuk berjaya mendapatkan kelayakan Sarjana, anda akan perlu untuk mendapatkan beberapa kredit dengan meluluskan modul individu. Sarjana paling diajar akan mempunyai beberapa modul teras yang anda wajib lulus untuk mendapatkan kelayakan. Penilaian penyelidikan Sarjana hampir selalu sepenuhnya oleh modul disertasi tunggal atau projek.

Design adalah di sekeliling kita. Dari tingkap oleh pintu anda, untuk komputer yang sama anda sedang duduk di hadapan. Pereka A mempunyai bakat kreativiti yang paling penting. Belajar Sarjana Design boleh memberi anda alat yang tepat untuk membuat: kereta, kapal layar, barang kemas, serta dalaman.

Pendidikan tinggi di Cyprus dijalankan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Portugis, Turki, Yunani dan Cina. Ini telah menyelesaikan isu-isu halangan bahasa dalam institusi-institusi pendidikan tinggi walaupun membolehkan pelajar antarabangsa untuk mendapatkan pendidikan negara yang lebih tinggi.

Sarjana dalam Reka bentuk di Cyprus

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Reka Bentuk Interaksi

Cyprus University of Technology
Campus Sepenuh masa September 2019 Cyprus Limassol

Terdapat permintaan yang berterusan untuk para pakar kreatif yang ghairah, terutama dalam bidang Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer (HCI). Program ini melengkapkan graduannya dengan kemahiran yang boleh dipasarkan secara langsung dalam reka bentuk, teknologi, dan teori yang berkaitan dengan domain Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer. [+]

Terdapat permintaan yang berterusan untuk para pakar kreatif yang ghairah, terutama dalam bidang Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer (HCI). Program ini melengkapkan graduannya dengan kemahiran yang boleh dipasarkan secara langsung dalam reka bentuk, teknologi, dan teori yang berkaitan dengan domain Reka Bentuk Interaksi, Pengalaman Pengguna dan Interaksi Manusia-Komputer.

Reka Bentuk Interaksi membentuk pengalaman orang ketika mereka berinteraksi dengan produk untuk mencapai tujuan dan tujuan mereka. Pereka interaksi menentukan kelakuan produk, mengantara hubungan antara orang dan orang, orang dan produk, orang dan persekitaran, dan orang ramai dan perkhidmatan dalam pelbagai konteks sosial, budaya dan teknologi.... [-]