Filter
Ijazah Sarjana
Belanda Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Belanda

Semua objek dan sistem yang mengelilingi kita di dunia buatan manusia yang telah membayangkan dan dirancang oleh pereka. Sarjana pelajar Design di Belanda mempunyai peluang untuk mengasah kemahiran mereka, bergerak lagi ke arah kerjaya impian mereka dalam reka bentuk. Belanda telah lama menjadi rumah pereka yang besar dan tempat kelahiran pergerakan perintis dalam reka bentuk, seperti de Stijl.

Sarjana Design pelajar di universiti-universiti dan institusi akademik di Belanda datang dari seluruh dunia, dengan pelbagai peringkat kepakaran profesional. Oleh kerana tahap yang tinggi kepelbagaian di kalangan pelajar reka bentuk, dan juga program Ijazah Sarjana Reka Bentuk, universiti di Belanda sering menawarkan program sepenuh masa atau secara sambilan.Sarjana pelajar Design di Belanda dikehendaki menghadiri kursus-kursus tertentu, ceramah, seminar dan bengkel, mereka melaksanakan projek-projek dan penilaian, dan akhirnya mereka biasanya diperlukan untuk menyiapkan projek tesis sarjana 's. Untuk maklumat yang lebih khusus mengenai apa-apa program Sarjana Design di Belanda, ia adalah bernilai untuk meminta maklumat lanjut daripada sekolah menggunakan borang web di laman web ini, yang dikaitkan di bawah.

Berusaha ke arah impian anda kerjaya yang berjaya dalam reka bentuk, anda akan perlu membina kelayakan anda, yang anda boleh lakukan dengan mendaftar dalam program Sarjana Design di Belanda. Oleh itu, mengambil langkah seterusnya, hari ini!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka bentuk, Belanda

EIT Digital Master School

Program di Interaksi Manusia Komputer dan Rekabentuk memberi tumpuan kepada kajian, reka bentuk, pembangunan dan penilaian antara muka pengguna baru dan sistem interaktif ... [+]

Mengapa mengkaji interaksi EIT Digital Komputer Manusia dan program Design?

Program EIT Digital HCID menawarkan:

Kandungan teknikal barisan hadapan dalam bidang ini Kajian di dua daripada Europe's universiti teknikal utama yang membawa kepada ijazah berganda. A integrasi yang baik dengan kursus Perniagaan disesuaikan dalam Inovasi dan Keusahawanan Satu kerja tesis serta mendalam dalam masalah perindustrian Akses kepada kecekapan lapan EIT Digital tindakan inovasi garis sekurang-kurangnya melalui sebuah sekolah musim panas antara kedua-dua tahun. Akses kepada pusat-pusat lokasi bersama dan ekosistem inovasi daripada sembilan nod EIT Digital. Apakah rancangan semua kira-kira? ... [-]
Belanda Eindhoven
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu