Sambilan Sarjana dalam Reka bentuk di Amerika New South Wales Australia

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk di Amerika New South Wales Australia 2018

Reka bentuk

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Bidang reka bentuk adalah sangat luas dalam skop, yang menawarkan pelbagai peluang kerjaya. Profesional yang bekerja dalam bidang ini mengambil kerja kreatif dan kemahiran menyelesaikan masalah untuk menjawab pengguna, perniagaan dan keperluan institusi di kedua-dua sektor awam dan swasta.

Australia mempunyai tujuh daripada 100 institusi bahagian pengajian tinggi di dunia! Australia duduk di atas orang-orang seperti Jerman, Belanda dan Jepun, meletakkan kelapan di Universiti 2012 U21 Ranking Negara Sistem Pengajian Tinggi.

Eleven universiti sebahagian besarnya beroperasi di bandar ini. Sebagai contoh, Universiti yang popular di Sydney, Universiti New South Wales dan Macquarie University terletak di sini.

Sambilan Sarjana dalam Reka bentuk di Amerika New South Wales di Australia

Baca lebih lanjut

Tuan Reka Bentuk

University of Technology Sydney
Campus Sambilan 1.5 - 3  January 2019 Australia Sydney

Unik di Australia, Sarjana Design ialah intelektual bertenaga, yang menarik dari segi sosial, berwawasan, amalan fokus dan dikaitkan secara aktif dalam industri. Kursus ini berpusat di sekitar membina rangkaian komuniti reka bentuk. Kursus ini mempunyai dua komponen utama: kelas induk khusus yang dipimpin oleh seorang pemimpin studio dan rakan kongsi industri dan teori dan teknologi mata pelajaran yang diajar di seluruh program ini. [+]

Program ini memberi tumpuan kepada dan mengintegrasikan penyelidikan, kerjasama industri, pengantarabangsaan dan budaya reka bentuk melalui penyampaian pakar, teras dan mata pelajaran trans-disiplin. Ia menyediakan pendidikan lepasan ijazah yang fleksibel di kedua-dua orientasi amalan dan penyelidikan integration.With memberi tumpuan kepada evolusi reka bentuk, integrasi inovatif teknologi baru, amalan dan eksperimen pelajar, Induk ini Rekabentuk disampaikan oleh pemimpin studio berpengalaman yang diakui pemimpin dalam industri tertentu dan profesion.

Bertujuan untuk melahirkan keseimbangan antara tahap kepakaran yang tinggi dan pemikiran lateral, program ini membolehkan pelajar untuk mengkaji reka bentuk dari sebuah perspective.It trans-disiplin membolehkan pelajar untuk meneroka isu-isu reka bentuk di bawah pengawasan seorang pemimpin amalan, belajar strategi baru dan permohonan penyelidikan dan teori. Ia menyokong amalan terbaik dalam pendidikan reka bentuk pascasiswazah melalui pembelajaran dan penyelidikan strategi yang kritikal memeriksa practice.Graduates reka bentuk kursus ini adalah pemimpin dalam reka bentuk dan industri yang berkaitan melalui kepakaran mereka dalam pembangunan produk dan perkhidmatan. Mereka dapat menggunakan proses strategik, alat kreatif dan kemahiran penyelidikan bagi inovasi dalam program design.The menyediakan satu set mata pelajaran untuk pereka lepasan ijazah dalam bidang interaksi, strategi dan perusahaan, reka bentuk lampu, technotextiles, dan teks dan imej. Subjek yang sama meneroka cabaran konsep berkaitan dan soalan bersuara visual dalam usaha untuk membangunkan reka bentuk yang berguna, boleh guna dan salunan. Ini termasuk memahami dan menjelaskan kepentingan 'pengalaman pengguna', peranan reka bentuk dalam menginsankan maklumat, dinamik estetik dan konsep komunikasi yang berkesan, pemikiran strategik, dan aspek pengurusan reka bentuk, penjenamaan dan komunikasi.... [-]


Master of Design (Research)

University of Technology Sydney
Campus Sambilan 2 - 4  January 2019 Australia Sydney

This degree is for graduates who want to deepen their understanding and hands-on skills in both research-for-design and research-by-design as a way to define the future of the design profession. [+]

Design challenges are becoming more complex: digitisation, globalisation, the growing importance of services and the shift towards culturally and socially intelligent design means that the profile and role of the designer are changing. Research for design and researching through design experiments are becoming part of new design practice. In this course, students are challenged to develop a deep understanding of what this means for them as practising designers. They are trained in the insights and hands-on skills to do the various types of research that are becoming all-important in modern design practice.

Graduates are the new guard of academically trained designers who have deepened their insight into where design is going, and can offer employers the combination of design and research skills that they need for their long-term prosperity. There is also a clear path from this degree towards a more research-focused career, either in industry or in academia.... [-]