Filter
Ijazah Sarjana
Afrika Selatan East London Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Pengajian Reka Bentuk di Amerika East London Afrika Selatan

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

profesional reka bentuk mahir diperlukan dalam banyak organisasi untuk penyelesaian adat alat untuk masalah yang sama. Oleh kerana bidang reka bentuk merangkumi pelbagai macam persekitaran dan aplikasi, pakar yang diperlukan dalam perniagaan kecil, syarikat besar, pendidikan, bukan keuntungan, dan kerajaan.

 

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Terbaik Sarjana dalam Pengajian Reka Bentuk di Amerika East London di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Reka Bentuk, East London

Ijazah
Lokasi
Afrika Selatan
East London
Jenis pengajian
Secara
East London University

Timur London Seni Visual dan Filem program direka untuk generasi baru tukang cerita: artis yang berkongsi semangat untuk visual dan seni persembahan di seluruh pelbagai k ... [+]

Timur London Seni Visual dan Filem program direka untuk generasi baru tukang cerita: artis yang berkongsi semangat untuk visual dan seni persembahan di seluruh pelbagai kemudahan yang ada media dan mahu belajar dengan membuat projek-projek mereka sendiri dalam hands-on, program intensif .

Program kami mengimbangi kajian kraf dengan pengalaman praktikal untuk melatih pelajar untuk menjadi lmmakers fi terbaik dan artis visual dan penghibur mereka boleh. Ini dicapai dengan jadual ketat pengajaran bilik darjah, tangan-on bengkel, dan pengalaman praktikal serta-merta.

Program ini menyediakan generasi akan datang kreatif skrin pintar. Ia membina kemahiran kreatif dan teknikal yang penting untuk berjaya dalam industri fi lm, televisyen dan media baru hari ini. tutor profesional kami dan penceramah berkaliber mengajar asas bercerita, pengeluaran dan perniagaan skrin kemahiran.... [-]

Afrika Selatan East London
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu