MASTERSTUDIES

Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Reka Bntk Laman Web di Amerika Madrid Sepanyol 2020

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Master dalam Web Design adalah bertujuan untuk membolehkan pelajar untuk membangunkan dan melaksanakan projek-projek dalam persekitaran berasaskan web yang. Tujuannya ialah kejadian profil profesional yang berbeza di dalam kawasan reka bentuk media web yang mampu untuk merancang, menghasilkan dan berkongsi melalui komuniti dalam talian generasi baru kandungan dan perkhidmatan dengan cara yang cekap.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Madrid City adalah ibu kota Sepanyol. Ia merupakan kawasan metropolitan dengan lebih 3 juta penduduk. Ia mempunyai arena dipanggil Las Ventas yang menjadi tuan rumah acara tahunan perkelahian manusia melawan banteng. Bandar ini mempunyai banyak universiti awam dan swasta.

Sambilan Sarjana dalam Reka Bntk Laman Web di Amerika Madrid di Sepanyol

2 Hasil dalam Reka Bntk Laman Web, Madrid Filter

Sarjana dalam Reka Bentuk Grafik dan Web

CEV - Escuela Superior de Comunicación, Imagen y Sonido
Kursus Eksekutif
<
Sepenuh masa
<
700 jam
Sepanyol
Kampus

Master dalam Reka Bentuk Grafik dan Web akan menawarkan asas pengetahuan yang kukuh supaya anda dapat mempelajari cara menguruskan setiap detail produk grafik dan cetak digita ...

Baca lebih lanjut

Front End Web Design Master

Aula Creactiva
Kursus Eksekutif
Sep 2020
<
Sambilan
Sepanyol
Kampus

Adakah anda berminat dengan rangkaian dan anda mahu untuk membimbing kerjaya anda ke arah reka bentuk web? Web Design Master menawarkan latihan anda perlu bekerja sebagai pere ...

Baca lebih lanjut