MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Reka Bntk Laman Web in Barcelona Sepanyol 2019

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Melalui Sarjana Web Design pelajar program boleh belajar bagaimana disiplin teknologi pengaruh reka bentuk web, seperti reka bentuk pangkalan data dan pembangunan, telekomunikasi, perisian pengaturcaraan dan keselamatan maklumat. Ini tahap pengetahuan, yang dikaitkan dengan penguasaan kemahiran reka bentuk web yang terkini, memberikan pelajar kelebihan daya saing yang diperlukan untuk memenuhi permintaan industri semasa, dan juga asas untuk memenuhi permintaan esok.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sebagai bandar ke-2 terbesar di Sepanyol, Barcelona adalah ibukota wilayah Catalonia. Ia mempunyai lebih 4 juta penduduk. Ia adalah sebuah bandar yang meriah yang menjadi tuan rumah beribu-ribu pelancong setiap tahun. Ia adalah rumah kepada universiti Barcelona antara lain.

Sambilan Sarjana dalam Reka Bntk Laman Web in Barcelona di Sepanyol

1 Hasil dalam Reka Bntk Laman Web, Barcelona Filter

Master dalam reka bentuk web. UX, UI dan Prototaip

Seeway - Barcelona
Kampus Sambilan 9 bulan Oktober 2019 Sepanyol Barcelona

The Master dalam Web Design Seeway menyediakan anda untuk menghadapi cabaran pereka bentuk digital dan keputusan profesional yang memenuhi keperluan pelanggan dan pengguna akhir. Anda melibatkan diri dalam persekitaran yang profesional kelas pertama dan kaedah yang praktikal sepenuhnya.