Sarjana dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London United Kingdom

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London United Kingdom

Reka bentuk aksesori

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

program reka bentuk aksesori menawarkan pelajar peluang untuk mengkaji niche fesyen unik. Program-program ini sering memberi tumpuan kepada menyediakan pendidikan reka bentuk serba boleh melalui merangkumi topik seperti lukisan, serta memberi kajian mendalam ke dalam penciptaan jenis tertentu keping.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Terbaik Sarjana dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London di UK

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Reka bentuk aksesori United Kingdom London. Cuba kategori kami MA Reka bentuk aksesori.
Reka bentuk aksesori

Search for similar programs here