Sarjana dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London United Kingdom

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London United Kingdom

Reka bentuk aksesori

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Aksesori Design melibatkan mereka bentuk barang kemas, hiasan dan barangan kulit bertujuan untuk melengkapkan pakaian dan menyumbang kepada imej fesyen yang menyeluruh. Sama seperti pereka fesyen, Aksesori Pereka menggunakan kreativiti dan artisanry merekabentuk, menghasilkan dan akhirnya menggalakkan keping pakaian asal.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Terbaik Sarjana dalam Reka bentuk aksesori di Amerika London di UK

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Reka bentuk aksesori United Kingdom London. Cuba kategori kami MA Reka bentuk aksesori.
Reka bentuk aksesori

Search for similar programs here