MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Reka Bentuk Kasut di Amerika Pontedera Itali

Ijazah Sarjana adalah ijazah akademik yang dianugerahkan kepada individu yang berjaya menunjukkan tahap yang lebih tinggi kepakaran. Terdapat dua jenis utama Masters - mengajar dan penyelidikan.

Pereka fesyen yang paling tahu bahawa sepasang kasut besar adalah bahagian terakhir untuk mana-mana pakaian. Kasut memerlukan reka bentuk yang teliti untuk memastikan bahawa kedua-duanya adalah dari segi estetik dan berfungsi. Kursus reka bentuk kasut adalah titik permulaan kepada pemahaman ini.

Secara rasmi dikenali sebagai Republik Itali, negara itu didapati di selatan Eropah. Bahasa rasmi adalah Itali dan modal yang kaya dengan budaya adalah Rome. Banyak universiti di dunia 's tertua terletak di Itali, khususnya Universiti Bologna (ditubuhkan pada 1088). Terdapat tiga Superior Sekolah Siswazah dengan "universiti status ", tiga institusi yang bertaraf Doktor Falsafah Kolej, yang berfungsi di peringkat ijazah dan peringkat lepasan ijazah.

Terbaik Sarjana dalam Reka Bentuk Kasut di Amerika Pontedera di Itali

1 Hasil dalam Reka Bentuk Kasut, Pontedera Filter

Sarjana Kerja Reka Bentuk Sarung Tangan & Beg

Istituto Modartech
Sarjana
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
<
9 bulan
English
Itali
Kampus

Projek inovatif yang membolehkan untuk mengekspresikan kreativiti sendiri, menyediakan instrumen untuk penciptaan, pembangunan dan persembahan profesional koleksi kasut dan be ...

Baca lebih lanjut