Filter
Ijazah Sarjana
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Reka Bentuk Dalaman di Brazil

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Satu wawasan kreatif yang kuat dan keupayaan untuk membawa idea-idea untuk hidup adalah mercu tanda bidang reka bentuk dalaman. pereka Pelajar ditugaskan untuk mewujudkan visual merangsang dan ruang yang boleh digunakan dalam persekitaran komersil atau kediaman yang mematuhi piawaian industri dan peraturan kerajaan.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

Sarjana dalam Reka Bentuk Dalaman di Brazil

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka Bentuk Dalaman, Brazil

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
IED – Istituto Europeo di Design Sao Paulo

Kursus Pascasiswazah dalam Reka Bentuk Dalaman didasarkan pada tradisi Reka Bentuk Itali, sambil mempromosikan pendekatan maju ke inovasi, bertujuan untuk meningkatkan pe ... [+]

KURSUS INI DITINJAU DALAM BAHASA PORTUGUESE.

MENGAPA?

Dengan pendekatan yang inovatif, jawatan tersebut memikirkan ruang yang strategik dan terintegrasi, menilai kreativiti, identiti dan keunikan. Kelas, secara praktikal, melibatkan peserta dalam eksperimen, mengingati aspirasi pelanggan dan pengguna.

UNTUK SEMUA?

Arkitek, pereka dan profesional yang ingin mendalam dalam bidang projek untuk ruang yang berbeza, yang mahu melampaui formula dekorasi yang diketahui, untuk menerima amalan baru di kawasan yang baru dikawal selia dan sangat menjanjikan ini.

BAGAIMANA?

Peserta kursus akan meningkatkan pemahaman tentang semua faktor yang perlu dipertimbangkan semasa reka bentuk dan perancangan projek-projek Interior, serta bersedia untuk menguruskan pelaksanaan mereka dalam semua fasa.... [-]

Brazil Sao Paulo
Permintaan Maklumat
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
18 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu