Sambilan Sarjana dalam Regional Planning di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Regional Planning di Sepanyol 2019

Regional Planning

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Pelajar di seluruh dunia boleh mendaftar dalam program yang mengkaji perancangan serantau. Memahami tanah, infrastruktur, dan penempatan di kawasan tertentu membolehkan seseorang menilai cara terbaik untuk menggunakan ruang tersebut. Topik pengajian boleh termasuk pemindahan sisa atau tempat selamat untuk penempatan.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Sambilan Sarjana dalam Regional Planning di Sepanyol

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Regional Planning Sepanyol. Cuba kategori kami Sarjana.

Search for similar programs here