Sambilan Sarjana dalam Regional Planning di Sepanyol

Cari anda Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Regional Planning di Sepanyol 2018/2019

Regional Planning

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Pelajar di seluruh dunia boleh mendaftar dalam program yang mengkaji perancangan serantau. Memahami tanah, infrastruktur, dan penempatan di kawasan tertentu membolehkan seseorang menilai cara terbaik untuk menggunakan ruang tersebut. Topik pengajian boleh termasuk pemindahan sisa atau tempat selamat untuk penempatan.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Sambilan Sarjana dalam Regional Planning di Sepanyol

Baca lebih lanjut
Pada masa ini tiada program untuk dipaparkan di bawah Sarjana Regional Planning Sepanyol. Cuba kategori kami Sarjana.

Search for similar programs here