Sambilan Sarjana dalam Regional Planning

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Regional Planning 2019

Ijazah Sarjana memberikan anda peluang untuk sama ada melanjutkan pemahaman anda tentang sesuatu soalan atau dilaksanakan dengan cara menggunakan yang sama sekali berbeza kemahiran yang telah diperolehi daripada ijazah sarjana muda anda sebelum ini.

Perancangan wilayah boleh merangkumi pembelajaran mengenai tempat penempatan penempatan, cara untuk membuang sampah masyarakat tertentu secara efisien, atau kapan untuk menyesuaikan pelan sebelumnya untuk melindungi alam sekitar. Program di seluruh dunia mungkin spesifik ke kawasan di mana kelas ditawarkan.

Sambilan Sarjana dalam Regional Planning

Baca lebih lanjut

Sarjana Pembangunan dan Perancangan Harta

University of Technology Sydney
Campus Sambilan 2 - 4  January 2019 Australia Sydney

Kursus ini direka untuk kedua-dua pengamal hartanah dan perancangan, dan siswazah dalam bidang berkaitan yang ingin melanjutkan kelayakan dan kepakaran mereka dalam pembangunan dan perancangan hartanah. Graduan mempunyai komitmen terhadap profesionalisme dalam sektor hartanah dan perancangan. [+]

Kursus ini adalah untuk profesional hartanah dan perancangan yang ingin meningkatkan kelayakan atau kepakaran mereka atau bagi mereka yang ingin memasuki industri hartanah dan perancangan. Pada tahun pertama pelajar mereka membangunkan pemahaman bagaimana untuk mengimbangi kepentingan swasta dan awam dalam pembangunan bandar, cara bagaimana ekonomi bandar bekerja, bagaimana prinsip reka bentuk bandar dan kemapanan diterapkan, dan bagaimana kelayakan pembangunan dinilai.

Pilihan kerjaya termasuk kedudukan dalam perancangan di peringkat tempatan, metropolitan, dan serantau, dan pembangunan hartanah di sektor swasta dan awam.

[-]