Filter
Ijazah Sarjana
Switzerland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Switzerland

Tuan A diperolehi selepas pelajar melengkapkan program ijazah sarjana muda. Untuk mendapatkan tuan, anda biasanya perlu melengkapkan 12 hingga 18 kursus kolej yang sering melibatkan melengkapkan ujian komprehensif dan / atau tesis.

Psikologi adalah satu bidang yang pelbagai yang melibatkan pengetahuan tentang tingkah laku manusia dan fikiran. psikologi penyelidikan menjalankan eksperimen untuk lebih memahami personaliti dan tingkah laku sosial. psikologi gunaan menggunakan hasil penyelidikan untuk menyelesaikan masalah sosial.

Switzerland, secara rasmi Gabungan Switzerland, ialah sebuah republik berparlimen persekutuan yang terdiri daripada 26 kanton, dengan Bern sebagai tempat pihak berkuasa persekutuan. Switzerland kebebasan dan berkecuali 's telah lama dihormati oleh kuasa-kuasa besar Eropah. Switzerland adalah ekonomi pasaran moden yang aman, makmur dan stabil dengan kadar pengangguran yang rendah.

Sarjana dalam Psikologi di Switzerland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Psikologi, Switzerland

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of Neuchâtel

Memperoleh pendidikan dan latihan dalam kerja dan psikologi organisasi supaya dapat memahami dan menangani pelbagai fenomena seperti interaksi manusia di tempat kerja, ke ... [+]

Sarjana dalam bidang Psikologi

Sarjana Sains dalam bidang Psikologi, Pilihan dalam Kerja dan Psikologi Organisasi

Objektif

Memperoleh pendidikan dan latihan dalam kerja dan psikologi organisasi supaya dapat memahami dan menangani pelbagai fenomena seperti interaksi manusia di tempat kerja, kesan faktor-faktor yang berkaitan dengan kerja pada pekerja, dan sikap dan tingkah laku individu terhadap organisasi. Kurikulum ini berdasarkan kepada pemikiran kritis dan penguasaan kaedah yang sesuai analisis.

Aset tertentu interaktiviti yang tinggi dan penggunaan kriteria didaktik paling maju Kerja dalam kumpulan kecil dan tunjuk ajar peribadi Kewujudan Profesor Penilaian sumbangan individu pautan kuat antara penyelidikan dan amalan Kemungkinan untuk mengambil bahagian untuk kerjasama penyelidikan antarabangsa ... [-]
Switzerland Neuchâtel
Feb. 2020
English,Perancis
Sepenuh masa
4 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Webster Leiden Campus- Webster University USA

Misi MA dalam Psikologi dengan penekanan dalam program psikologi kaunseling adalah untuk memberikan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi ... [+]

Misi MA dalam Psikologi dengan penekanan dalam program psikologi kaunseling adalah untuk memberikan peserta dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi kompeten dalam psikologi kaunseling melalui pembelajaran akademik dan pengalaman.

Program ini bertujuan untuk mendidik psikologi masa depan yang mempunyai pengetahuan tentang teori dan praktik psikologi kaunseling, yang merupakan pengguna yang kompeten dan pengeluar kreatif penyelidikan sains sosial, yang berwibawa dalam amalan kaunseling, dan yang beretika dan sensitif terhadap budaya, nilai-nilai , dan dunia pelbagai pelanggan.

Melihat penyelidikan dan amalan sebagai saling bergantung dan saling menyokong, MA dalam Psikologi dengan penekanan dalam program psikologi kaunseling adalah berdasarkan kepada model latihan pengamal saintis.... [-]

Switzerland Geneva
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu