Filter
Ijazah Sarjana
Slovakia Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Slovakia

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain.

Slovakia atau Slovak Republic (Slovak: Slovensko atau Slovenska republika, kedua-dua nama diiktiraf secara rasmi), merupakan negara daratan di Eropah Tengah. Slovakia adalah ahli Kesatuan Eropah jadi jika anda seorang warga negara ahli yang lain, anda secara sah boleh tinggal dan bekerja di Slovakia tanpa sekatan. Comenius Univerzity merupakan universiti tertua yang sedia ada Slovak, di Bratislava.

Sarjana dalam Psikologi di Slovakia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Psikologi, Slovakia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Pavol Jozef Safarik University Faculty of Arts

Psikologi Program Ijazah Sarjana menyediakan graduan untuk amalan dalam tiga bidang asas: psikologi klinikal, kaunseling dan psikologi sekolah, dan psikologi kerja dan or ... [+]

Gambaran keseluruhan

Psikologi Program Ijazah Sarjana menyediakan graduan untuk amalan dalam tiga bidang asas: psikologi klinikal, kaunseling dan psikologi sekolah, dan psikologi kerja dan organisasi. Semasa pengajian, graduan akan memperoleh pengetahuan teori dan kecekapan praktikal untuk diagnostik, campur tangan, pencegahan, dan penyelidikan dalam bidang di atas. Kajian ini membolehkan pengkhususan dengan memilih mata pelajaran wajib dan menyediakan pendidikan psikologi sejagat yang memungkinkan untuk menjadi sukses dalam bidang yang berbeza dalam jawatan pekerjaan yang berbeza. Para graduan boleh bekerja dalam bidang penjagaan kesihatan sebagai ahli psikologi klinikal dan ahli neuropsychologi, dalam pendidikan dan penjagaan sosial sebagai kaunselor dan ahli psikologi sekolah, di bidang perindustrian dan organisasi sebagai psikologi kerja, serta penyelidik di institusi penyelidikan.... [-]

Slovakia Košice
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu