Filter
Ijazah Sarjana
Romania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Romania

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain.

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Sarjana dalam Psikologi di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Psikologi, Romania

University of Bucharest

Program Sarjana dalam Ekonomi Perilaku, yang ditawarkan oleh Fakulti Pentadbiran dan Perniagaan bersama-sama dengan Fakulti Psikologi dan Ilmu Pendidikan dari University ... [+]

Gambaran keseluruhan

Program Sarjana dalam Ekonomi Perilaku, yang ditawarkan oleh Fakulti Pentadbiran dan Perniagaan bersama-sama dengan Fakulti Psikologi dan Ilmu Pendidikan dari University of Bucharest , bertujuan untuk membantu menyediakan pakar dalam bidang proses keputusan dan interaksi strategik. Untuk mencapai tujuan ini, kami menggunakan pendekatan yang mengintegrasikan mekanisme yang berbeza yang mengawal tingkah laku ekonomi.

Program ini bertujuan untuk orang yang ingin mengembangkan kemahiran mereka dalam bidang seperti pengurusan, analisis interdisipliner fenomena ekonomi atau sosial atau perundingan, sama ada di peringkat individu atau organisasi.

Objektif program dapat disimpulkan seperti berikut:... [-]

Romania Bucharest
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universitatea De Vest Din Timisoara

Pada masa ini, terdapat beberapa program jenis ini di dunia, dan kami adalah satu-satunya yang diajar dalam bahasa Inggeris di Eropah. Dianjurkan dengan kerjasama Univers ... [+]

Pada masa ini, terdapat beberapa program jenis ini di dunia, dan kami adalah satu-satunya yang diajar dalam bahasa Inggeris di Eropah. Dianjurkan dengan kerjasama Universiti Ca 'Foscari, Venice dan Institut de Practices Philosophiques, Argenteuil, tujuan utama MA 2 tahun kami adalah pembentukan profesional yang terlatih yang berkualiti tinggi dan komprehensif dalam falsafah yang diterapkan / praktikal, termasuk kaunseling falsafah dan perundingan untuk individu dan organisasi, kaunseling etika, dan falsafah untuk kanak-kanak. Mempunyai pengetahuan falsafah yang kukuh dan kemahiran kaunseling umum, graduan yang berjaya akan memudahkan pemikiran pelanggan atau kumpulan orang melalui lima kaedah yang dihasilkan oleh falsafah: pemikiran kritikal, analisis konseptual, fenomenologi, percubaan berfikir, dan pemikiran kreatif.... [-]

Romania Timişoara
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu