Filter
Ijazah Sarjana
Itali Bergamo Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav dalam Psikologi in Bergamo Itali

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain. Sesetengah ahli psikologi bekerja dengan profesional undang-undang untuk memahami dan meramalkan tingkah laku jenayah; orang lain membantu perniagaan berjalan dengan lebih berkesan dengan mengkaji interaksi pekerja dengan satu sama lain dan persekitaran kerja mereka.

Itali, secara rasmi Republik Itali, ialah sebuah republik berparlimen kesatuan dalam Kesatuan Eropah, yang terletak di Eropah Selatan. Di utara, ia bersempadan dengan Perancis, Switzerland, Austria, dan Slovenia sepanjang Alps.

Bergamo adalah tempat yang menarik yang mengalu-alukan bilangan yang sihat pelajar di universiti-universiti dan kolej-kolej tiap-tiap tahun. Bergamo mempunyai nama terkenal dalam arena pendidikan ranking atas Itali. Ia menawarkan pendidikan yang berkualiti dalam bidang seperti muzik, dan seni persembahan.

Terbaik Sarjana dalam Psikologi in Bergamo di Itali

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Psikologi, Bergamo

Ijazah
Lokasi
Itali
Bergamo
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University Of Bergamo

Kursus-kursus yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk dapat beroperasi sebagai seorang ahli psikologi klinikal autonomi. ... [+]

OBJEKTIF

Kursus-kursus yang bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk dapat beroperasi sebagai seorang ahli psikologi klinikal autonomi. Kursus ini menyediakan:

Arahan kepada teori-teori, kaedah, teknik dan dinamik psikologi klinikal termasuk evolusi dan komponen sosial dan asas-asas epistemologi Latihan dalam jenis utama terapi klinikal ke arah individu, pasangan, keluarga, kumpulan dan organisasi asas menyeluruh dalam alat operasi yang membezakan setiap jenis terapi dan pengetahuan tentang isu-isu dan etika yang terlibat dalam kerja-kerja seorang ahli psikologi klinikal Keupayaan untuk bekerja dalam bidang yang menyediakan penilaian, diagnosis, ringkasan keseluruhan awal dan perundingan Keupayaan untuk menilai kualiti dan kecekapan penilaian sebelum pesakit A penguasaan bertulis dan lisan dalam bahasa Inggeris atau bahasa EU selain daripada Itali. PELUANG KERJAYA ... [-]
Itali Bergamo
Oktober 2019
Itali
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University Of Bergamo

Tujuan Ijazah ini adalah untuk menyediakan seorang ahli psikologi profesional baru yang mampu berurusan bukan sahaja dengan masalah peribadi individu, pasangan dan keluar ... [+]

Objektif

Tujuan Ijazah ini adalah untuk menyediakan seorang ahli psikologi profesional baru yang mampu berurusan bukan sahaja dengan masalah peribadi individu, pasangan dan keluarga, tetapi juga dengan masalah yang berkaitan dengan kerja, perkembangan dalam perusahaan, institusi dan organisasi bukan keuntungan.

Selain daripada ceramah, kursus mempunyai ciri-ciri pembelajaran aktif melalui latihan, peranan bermain dan kerja kumpulan. Pelajar akan diberi alat untuk bekerja dalam konteks makro sosial, untuk menggalakkan keseimbangan memuaskan antara keperluan kuasa dan objektif perniagaan individu, dengan mengambil kira pembangunan mampan perniagaan dalam konteks kedua-dua negara dan antarabangsa.... [-]

Itali Bergamo
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu