Filter
Ijazah Sarjana
Chile Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Chile

Tuan A merujuk kepada menyempurnakan sesuatu program pengajian siswazah yang menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengetahuan mereka mengenai subjek tertentu atau memajukan kerjaya mereka. Majoriti tuan diberikan oleh kerajaan atau awam universiti.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain.

Chile, secara rasmi Republik Chile, adalah sebuah negara Amerika Selatan yang menduduki jalur yang panjang, sempit tanah antara pergunungan Andes di timur dan Lautan Pasifik di barat.

Sarjana dalam Psikologi di Chile

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Psikologi, Chile

Universidad UNIACC

Siswazah akan dapat menjana, memahami, menilai dan melaksanakan strategi pengurusan kompetitif, bersama-sama dengan membangunkan projek-projek yang akan membolehkan belia ... [+]

Siswazah akan dapat menjana, memahami, menilai dan melaksanakan strategi pengurusan kompetitif, bersama-sama dengan membangunkan projek-projek yang akan membolehkan beliau menyumbang kepada pembangunan perniagaan dalam industri yang berbeza. Semua ini dalam persekitaran global, di mana perubahan kekal memerlukan fleksibiliti penyesuaian inovatif syarikat.

Syarat KemasukanPemohon Chile dan asing mesti mengemukakan lesen pendidikan menengah yang asal atau yang sah di Chile sebelum notari.Tahap teknikal tahap unggul atau profesional. Telah lulus diploma dalam Pengurusan Perniagaan dan Kewangan dan Pengurusan Projek.Mengemukakan salinan yang jelas dan mudah dibaca kedua-dua belah kad pengenalan.Keterangan Mod... [-]
Chile Santiago
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
12 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu