Filter
Ijazah Sarjana
Bulgaria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Bulgaria

Tuan A dianugerahkan kepada pelajar yang telah menamatkan pengajian peringkat sarjana dalam bidang tertentu pengajian atau bidang amalan profesional serta menunjukkan tahap yang tinggi penguasaan semasa proses tersebut.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain. Sesetengah ahli psikologi bekerja dengan profesional undang-undang untuk memahami dan meramalkan tingkah laku jenayah; orang lain membantu perniagaan berjalan dengan lebih berkesan dengan mengkaji interaksi pekerja dengan satu sama lain dan persekitaran kerja mereka.

Bulgaria telah wujud selama lebih dari 13 abad di Eropah, yang menghubungkan Timur dan Barat. Pelajar antarabangsa mudah dimuatkan ke dalam masyarakat budaya Bulgaria dan menikmati kehidupan yang penuh dengan kegembiraan, keseronokan dan kreativiti.

Sarjana dalam Psikologi di Bulgaria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Psikologi, Bulgaria

European Polytechnical University

Program MA dalam Psikologi Am dirancang untuk memastikan pengalaman dalam memahami dan menjalankan penyelidikan psikologi dan memastikan beberapa pilihan untuk pembanguna ... [+]

Sarjana Psikologi Am

KEMASUKAN: pada dokumen;

KEPERLUAN: pemohon yang memperoleh Ijazah Sarjana Muda pada Psikologi atau program kemanusiaan yang serupa, pendidikan tinggi, yang diiktiraf di EU; penilaian purata Diploma - Baik; dokumen untuk penguasaan Bahasa Inggeris.

DURATION: 1,5 tahun (3 semester).

DIPLOMA: Sarjana Psikologi Am

Para graduan MA dalam Psikologi Am:

akan mempunyai pengetahuan mendalam mengenai pendekatan teori dan metodologi semasa dan perkembangan dalam bidang psikologi;akan dapat berfikir secara kritis dan membuktikan isu-isu utama dalam psikologi;akan dapat menjalankan penyelidikan di bidang yang berkaitan dengan psikologi;akan dilengkapi dengan pengetahuan teoretikal dan praktikal yang berkaitan dengan jawatan dalam pendidikan, perniagaan, penyelidikan, dan kaunseling.... [-]
Bulgaria Pernik
Oktober 2020
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu