Filter
Ijazah Sarjana
Belgium Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Belgium

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

Psikologi mempunyai banyak aplikasi praktikal di luar penyelidikan akademik, termasuk kegunaan dalam terapi, pendidikan, perniagaan dan banyak bidang lain. Sesetengah ahli psikologi bekerja dengan profesional undang-undang untuk memahami dan meramalkan tingkah laku jenayah; orang lain membantu perniagaan berjalan dengan lebih berkesan dengan mengkaji interaksi pekerja dengan satu sama lain dan persekitaran kerja mereka.

Dengan pendidikan universiti menjadi tahap paling atas dalam sistem pendidikan daripada Belgium, kerajaan telah meletakkan penekanan yang lebih untuk memastikan bahawa kehidupan pelajar dibuat semudah mungkin melalui program pinjaman dan geran. Mereka menawarkan penaja untuk pelajar antarabangsa dengan latar belakang miskin dan mudah terjejas yang ingin belajar di negara ini.

Sarjana dalam Psikologi di Belgium

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Psikologi, Belgium

University of Mons

Ijazah Sarjana Sains Psikologi memberikan akses di bawah tajuk profesional Psikologi. ... [+]

Program ini mengajar di Perancis.

Ijazah Sarjana Sains Psikologi memberikan akses di bawah tajuk profesional Psikologi. Program ini memastikan latihan yang kukuh formal dan praktikal kepada manusia untuk memberi psikologi dalam bidang diubah seperti yang terdapat di kesihatan, kerja, pendidikan atau keadilan, manakala mengguna pakai pendekatan etika dan saintifik. Ia menjadikan bersedia untuk bekerja begitu banyak dengan individu daripada kumpulan atau struktur organisasi untuk menggalakkan pembangunan insan dan kesejahteraan. Ia juga membuat ia mungkin untuk membangunkan kecekapan berguna untuk menjalankan penyelidikan dalam bidang psikologi dan untuk mendapat keuntungan daripada asas perlu untuk kesinambungan kerjaya penyelidik. Program ini dianjurkan mengikut dua finalities: kemuktamadan khusus dan muktamad ini semakin meruncing. Kemuktamadan khusus menyediakan dengan amalan dalam pelbagai bidang latihan psikologi. Langkah pengkhususan adalah bagaimanapun jelas berasaskan aset penyelidikan dalam bidang psikologi dan bertujuan untuk membuat memperoleh kecekapan berdasarkan pendekatan saintifik yang ketat. Kemuktamadan mendalam mempunyai sebagai matlamat utama untuk menyediakan dengan penyelidikan dalam bidang psikologi dan untuk melatih penyelidik. Muktamad ini memberikan akses tanpa syarat untuk pembentukan doktor falsafah dan kedoktoran.... [-]

Belgium Mons
Sept. 2020
Perancis
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu