Filter
Ijazah Sarjana
Austria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Ijazah Sarjanav dalam Psikologi di Austria

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Psikologi adalah kajian tentang minda manusia. Ahli psikologi bekerja di hospital, klinik dan kemudahan kesihatan mental dan juga di institusi akademik sebagai guru atau penyelidik. Ahli psikologi boleh bekerja di pelbagai industri lain, kerana pengetahuan tentang tingkah laku manusia adalah permintaan mana-mana.

Austria akan mendedahkan pelajar kepada pelbagai negara ini 's "hebat " budaya. Austria merupakan kajian yang sangat baik pilihan di luar negara untuk pelajar yang mempunyai kepentingan dalam bahasa Jerman.

Sarjana dalam Psikologi di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Psikologi, Austria

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Webster Vienna Private University

Sarjana Seni (MA) dalam bidang Psikologi Webster dengan penekanan dalam Psikologi Kaunseling adalah program antarabangsa yang maju dalam bahasa Inggeris yang telah direka ... [+]

Sarjana Seni (MA) dalam Psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Kaunseling

Sarjana Seni (MA) dalam bidang Psikologi Webster dengan penekanan dalam Psikologi Kaunseling adalah program antarabangsa yang maju dalam bahasa Inggeris yang telah direka untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional yang berkelayakan yang membantu mereka dalam keadaan emosi dalam masyarakat antara budaya sekarang ini. MA dalam psikologi dengan penekanan dalam Psikologi Kaunseling menyediakan pelajar untuk pelbagai kerjaya yang menarik. Bidang profesional yang berkaitan termasuk agensi kesihatan mental, perkhidmatan sosial, amalan swasta, jabatan sumber manusia, jabatan kakitangan, dan pelbagai pengaturan pendidikan dan organisasi.... [-]

Austria Vienna
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu