MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Portugal 2019

Portugal menarik orang dari seluruh dunia untuk bekerja, perjalanan, dan kajian. Ramai pelajar antarabangsa telah menemui bahawa Sarjana Portugal adalah lebih daripada hanya satu pendidikan yang sangat baik, tetapi juga satu peluang yang unik untuk menimba pengalaman antarabangsa berharga daripada boleh memberi kelebihan daya saing dalam pasaran kerja global. Portugal mempunyai sesuatu untuk menawarkan semua orang, termasuk pantai hebat, iklim yang sederhana, kaya budaya dan sejarah, bandar-bandar yang menarik, dan banyak tempat-tempat menarik untuk melihat.

Terdapat pelbagai pilihan program berkualiti tinggi untuk Sarjana Portugal. Antara peranan pihak lebih popular untuk Sarjana Portugal adalah dalam bidang ekonomi, perniagaan, kewangan, teknologi maklumat, hospitaliti, pembangunan antarabangsa, dan kajian Eropah. Dengan Sarjana Portugal, pelajar akan menggabungkan ahli akademik dengan pengalaman yang akan memupuk pertumbuhan budaya dan pendidikan, mewujudkan profesional yang bulat.

Layari Master dalam program Portugal bawah dan mendapati pendidikan yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Menguasai ekonomi perniagaan

Catolica Porto Business School
Kampus Sepenuh masa 3 semester Permintaan Maklumat Portugal Porto

Master dalam Perniagaan Ekonomi adalah program antarabangsa yang ditawarkan dalam bahasa Inggeris. Ia sesuai untuk para sarjana muda dalam bidang ekonomi, pengurusan dan kejuruteraan dengan cita-cita untuk menjadi profesional tertinggi organisasi.

MPhil dalam Pengurusan

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Portugal Porto

Cabaran hari ini memerlukan pengurus untuk memahami sepenuhnya bagaimana fungsinya perniagaan bersesuaian dan berfikir secara strategik, analitikal dan kritikal mengenai model dan amalan perniagaan. UPT MPhil dalam Pengurusan telah direka untuk mereka yang ingin mencapainya di dunia buruh, sama ada memulakan kerjaya atau semata-mata berusaha untuk meningkatkannya, sambil meningkatkan kemahiran pengurusan teras dengan memberi tumpuan kepada tema berkaitan perniagaan yang berulang. Kedua-dua bidang pengurusan kualitatif dan kuantitatif utama diliputi secara meluas untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang boleh dipindahmilik untuk memainkan peranan pelbagai tugas dalam mana-mana sektor industri. Selain itu, UPT MPhil dalam Pengurusan memberikan pengetahuan yang kukuh dalam metodologi penyelidikan yang memaparkan kaedah pengumpulan data yang penting serta analisis data.

Sarjana dalam Undang-undang dan Pengurusan

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 semester Oktober 2019 Portugal Porto + 1 lagi

Dalam konteks hari ini yang mencabar dan berkembang, keupayaan untuk memahami kerumitan dan dinamik realiti memerlukan pendekatan pelbagai disiplin. MSc dalam Undang-undang dan Pengurusan memberikan jawapan yang jelas kepada keperluan pasaran ini, menawarkan peluang yang unik untuk melatih para profesional dengan pengetahuan yang solid dalam kedua-dua bidang.

Sarjana Antarabangsa dalam Sosiologi Lisbon

ISCTE – Instituto Universitário de Lisboa
Dalam Talian & Kampus Digabungkan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Lisbon

Pensyarah dari universiti berprestij di Norway, Portugal, Sweden, United Kingdom, dan Amerika Syarikat. Sarjana dalam Sosiologi ini telah direka untuk menyediakan penyelidik, profesional, pakar, pengurus, juruteknik, profesor dan calon kepada penyelidik antarabangsa yang berkelayakan tinggi untuk program doktoral.

Erasmus Mundus Sarjana dalam Kimia, Kimia-Kimia dan Sains Bahan

Paris-Sud University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2020 Perancis Orsay Itali Genoa Poland Poznań Portugal Porto + 6 lagi

Misteri Erasmus Mundus dalam Kimia, Kimia-Kimia dan Bahan Sains, Paris-Sud University . Sarjana SERP adalah bahasa Inggeris mengajar program dua tahun yang dibiayai oleh program Erasmus Suruhanjaya Eropah

Pengajian Siswazah Bersama (Ijazah Sarjana): Sarjana Antarabangsa dalam Analisis Prestasi Sukan

Lithuanian Sports University
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Lithuania Kaunas Jerman Magdeburg Portugal Vila Real + 4 lagi

Program kajian ini berdasarkan kajian intensif dan penerapan metodologi saintifik bidang disiplin khusus serta perspektif pelbagai disiplin dan interdisipliner Pengajian Sukan. Program ini dilaksanakan menggunakan sumber daya mobiliti skim Erasmus. Pelajar akan menghadapi peluang untuk melaksanakan program pengajian di tiga universiti.

Sarjana dalam Teknologi dan Pengurusan Penyelenggaraan Aeronautik

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena + 1 lagi

Kajian kitaran ke-2 dalam Teknologi dan Pengurusan Penyelenggaraan Aeronautik bertujuan untuk memenuhi keperluan pasaran buruh dan melatih para profesional dengan kemahiran dalam penyelenggaraan aeronautik, atau bidang-bidang lain yang berkaitan, yang penting untuk aktiviti Kejuruteraan dalam industri yang semakin berkembang di Portugal.

Sarjana antarabangsa dalam bidang sains tanah liat maju (iMacs)

University of Poitiers
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Perancis Poitiers Portugal Aveiro Brazil Porto Alegre Yunani Heraklion + 6 lagi

IMACS merupakan Master bersepadu Sains direka oleh 4 institusi dengan pelbagai kepimpinan dalam bidang sains tanah liat.

Sarjana dalam Muzik

Universidade de Évora
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Portugal Evora

Master dalam Muzik bertujuan untuk melatih pemuzik yang membangunkan kerjaya autonomi dan profesional yang tinggi dalam permintaan artistik, sama ada secara solo atau bersepadu dalam institusi atau kumpulan.

Sarjana dalam Bahan Lanjutan: Kitar Semula Inovatif

EIT RawMaterials Academy - AMIR
Kampus Sepenuh masa 24 bulan Sept. 2020 Perancis Bordeaux Portugal Lisbon Jerman Darmstadt Belgium Liège Sepanyol Madrid Hungary Miskolc + 10 lagi

Program AMIR Master dalam Bahan-Bahan Lanjutan: Kitar Semula Inovatif mengintegrasikan pengetahuan teknikal yang mendalam tentang kitar semula bahan dengan latihan peringkat tinggi keusahawanan dan inovasi, memberikan pelajar kemahiran yang mereka perlukan untuk menjadi pengubah permainan dalam sektor kitar semula. Sebagai program induk EIT-Dilengkapi, AMIR direka bentuk dan disampaikan oleh konsortium universiti-universiti terkemuka EU dalam sektor bahan mentah. Pelajar AMIR belajar di dua negara Eropah yang berbeza sebagai sebahagian daripada latihan mereka, dan menerima pelbagai faedah termasuk sekolah musim panas, acara perangkaian dan sokongan kewangan dari EAW RawMaterials. Semua pengajaran dan penilaian dijalankan dalam bahasa Inggeris.

Sarjana Pengurusan

University of Algarve
Kampus Sepenuh masa 18 bulan Oktober 2019 Portugal Faro

Master dalam Pengurusan adalah program tiga semester, diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris, yang menawarkan tiga bidang pengkhususan: Pengurusan Pelancongan; Pengurusan Kesihatan; Pengurusan Marin dan Maritim. Program Master ini terbuka kepada pemohon dari semua latar belakang, tetapi terutamanya bertujuan untuk pelajar yang belum pernah belajar perniagaan dan pengurusan.

CLE Master dalam Budaya Sastera Eropah

University of Bologna
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Sept. 2019 Itali Bologna India Dakar Portugal Lisbon Rusia Moscow Perancis Mulhouse Mumbai Jerman Strasburg + 11 lagi

Kursus Induk CLE bertujuan menyediakan penyediaan berkualiti tinggi yang mencerminkan aspek-aspek multikultural di Eropah. Kursus Master CLE adalah program akademik sepenuh masa dua tahun (120 ECTS) dan diambil dalam 2 atau 3 dari 8 universiti EU yang berprestij dan NON-EU yang menyertai Konsortium.

Sarjana Ekonomi Perniagaan dan Persaingan

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa
Kampus Sambilan 1 - 2 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

Ijazah Sarjana dalam Ekonomi dan Persaingan Perniagaan di ISCTE Business School, kini dalam Edisi ke-4, menyediakan latihan khusus dalam bidang ekonomi perniagaan dan strategi perniagaan dan dalam bidang persaingan dan pengawalseliaan sektor.

Master dalam perniagaan antarabangsa

Polytechnic of Leiria
Kampus Sepenuh masa 24 bulan Oktober 2019 Portugal Leiria

Untuk menghadapi cabaran pasaran global, program ini menyediakan syarikat-syarikat nasional dan antarabangsa dengan graduan yang boleh membawa dan menyokong proses mereka untuk pergi antarabangsa.

MSc dalam Kejuruteraan Zootechnical

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Kampus Sepenuh masa 2 tahun Oktober 2019 Portugal Vila Real

Tujuan Ijazah Sarjana Kejuruteraan Zootechnical adalah untuk membolehkan pelajar yang disokong oleh latar belakang pepejal dalam matematik, kimia, fizik dan sistem biologi haiwan, untuk membangunkan kemahiran maju dalam reka bentuk, reka bentuk, arah teknikal, pengurusan, penilaian, , pengajaran dan penyelidikan saintifik dalam pelbagai helaian / disiplin pengeluaran haiwan yang intensif dan tidak intensif dan pendekatan bersepadu mereka, proses asas transformasi dan kawalan kualiti produk haiwan dan penternakan haiwan untuk tujuan rekreasi dan syarikat.