Filter
Ijazah Sarjana
Portugal Coimbra Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Ijazah Sarjanav in Coimbra di Portugal 2019

Tuan adalah tahap pertama siswazah kursus dan boleh diperolehi selepas anda menerima ijazah sarjana muda. Memperoleh sarjana biasanya memerlukan dua tahun pengajian sepenuh masa, yang berjumlah 36-54 kredit semester.

 

Selepas memperoleh ijazah sarjana muda, ramai pelajar membuat keputusan untuk meningkatkan pengalaman dan pendidikan mereka dengan mengejar seorang Master. Sarjana boleh mengambil kira-kira dua tahun untuk mendapatkan, dan terdapat program yang ditawarkan dalam pelbagai bidang supaya pelajar dapat mencari penekanan yang bekerja untuk mereka dan matlamat mereka.

 

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Coimbra (juga dikenali sebagai bandar pelajar) adalah ibu negara Portugal dengan penduduk lebih daripada 100,000 orang sekali. Universiti tertua di Eropah, Universiti Coimbra adalah di sini. Universiti ini menarik pelajar dari seluruh dunia yang berusaha untuk mengikuti kursus yang berbeza.

Ijazah Sarjanav in Coimbra di Portugal

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Ijazah
Lokasi
Portugal
Coimbra
Jenis pengajian
Secara
Polytechnic Institute of Coimbra

Matlamat utama Ijazah Sarjana dalam "Penjanaan Tenaga Elektrik dan Sistem Kuasa" adalah untuk melatih pakar-pakar yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan ... [+]

Ijazah Sarjana Antarabangsa - Penukaran Tenaga ElektrikObjektif:

Matlamat utama Ijazah Sarjana dalam "Penjanaan Tenaga Elektrik dan Sistem Kuasa" adalah untuk melatih pakar-pakar yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan dengan pengurusan tenaga elektrik dan sistem tenaga yang digunakan untuk tenaga boleh diperbaharui.

Sang Guru memberikan pendekatan ganda: ilmiah dan profesional .

Mengenai bahagian saintifik , latihan adalah berdasarkan kepada reka bentuk dua aplikasi utama: Sistem Kuasa Elektrik dan Sistem Daya Tarik Elektrik dan Hibrid.

Sebaliknya, mengenai latihan bahagian profesional adalah berdasarkan kepada pengurusan tenaga elektrik. Oleh itu, subjek-subjek yang termasuk dalam bahagian profesional ini, telah direka mengikut dua idea utama: pengurusan tenaga pengguna dan penjanaan dan penghantaran tenaga elektrik di pasaran bebas.... [-]

Portugal Coimbra
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu