MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Ijazah Sarjanav di Amerika Barcarena di Portugal 2019

Pengajian Sarjana peringkat melibatkan kajian khusus dalam bidang penyelidikan atau kawasan amalan profesional. Pendapatan ijazah sarjana menunjukkan tahap yang lebih tinggi penguasaan subjek. Pendapatan ijazah sarjana boleh mengambil mana-mana sahaja dari setahun untuk tiga atau empat tahun. Sebelum anda boleh lulus, anda biasanya perlu menulis dan mempertahankan tesis, kertas yang panjang yang merupakan kemuncak kepada penyelidikan khusus anda.

A Master, yang mengambil masa satu hingga dua tahun persekolahan untuk menerima, boleh membantu pelajar meningkatkan kemahiran profesional mereka dan menimba ilmu pengetahuan dalam bidang yang mereka pilih. Peningkatan dalam kemahiran dan pengetahuan boleh membawa kepada kerjaya yang berkemahiran tinggi dengan peluang-peluang untuk kemajuan.

 

Portugal, secara rasmi Republik Portugis, adalah sebuah negara yang terletak di Eropah Barat Daya, di Semenanjung Iberia. Portugal berusia 900 tahun, dan walaupun ia mempunyai kawasan yang agak kecil, ia memainkan peranan penting dalam sejarah dunia. Universidade do Porto adalah yang paling popular oleh warga asing yang terdiri daripada pelajar antarabangsa 11%.

Ijazah Sarjanav di Amerika Barcarena di Portugal

Hasil Filter

Sarjana Kejuruteraan Bahan

Atlântica
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Portugal Barcarena

Kitaran ke-2 Kejuruteraan Bahan, kursus dengan pengkhususan dalam Bahan untuk aeronautik, Atlântica , bertujuan untuk bertindak balas terhadap keperluan pasaran buruh dan bertujuan untuk melatih para profesional dengan kemahiran dan pengetahuan yang lebih maju dalam Bahan untuk Aeronautik, atau bidang yang berkaitan, yang penting untuk Aktiviti kejuruteraan dalam industri yang semakin berkembang di Portugal.

Sarjana Pengurusan dan Teknologi Penyelenggaraan Penerbangan

Atlântica
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Portugal Barcarena

Kajian kitaran ke-2 dalam Teknologi Penyelenggaraan Pengurusan dan Aeronautika Atlântica adalah kursus yang bertujuan untuk menanggapi keperluan pasaran pekerjaan semasa dan bertujuan untuk melatih para profesional dengan kemahiran dan pengetahuan yang lebih maju dalam aeronautik, atau bidang yang berkaitan, penting untuk latihan aktiviti kejuruteraan dalam industri yang berkembang di Portugal.

MSc dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Sistem Pembuatan

Atlântica
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Portugal Barcarena

Kitaran ke-2 dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Sistem Pembuatan, Atlântica , satu kursus yang bertujuan untuk memberi, melalui pendekatan saintifik, latihan yang mantap, maju dan dikemas kini, memperdalam pengetahuan dalam pengurusan pengeluaran perindustrian, untuk mewujudkan profesional yang berkemahiran tinggi mahir dalam bidang ini dan boleh sama ada untuk menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan aplikasi perindustrian atau untuk meneruskan kerjaya penyelidikan dalam bidang saintifik ini.

MSc dalam Pengurusan Sistem dan Teknologi Maklumat

Atlântica
Kampus Sambilan 2 tahun Permintaan Maklumat Portugal Barcarena

Sarjana dalam Pengurusan Sistem dan Teknologi Maklumat, dari Atlântica , kursus yang bertujuan untuk melatih para profesional untuk Pengurusan ITS dan penyelidikan lanjutan, mengurus kemahiran dalam bidang pengurusan maklumat, menggunakan perspektif pelbagai disiplin yang menawarkan pelajar alat konseptual dan metodologi yang diperlukan untuk analisis bersepadu pelbagai fungsi Pengurusan ITS dalam konteks organisasi.

Sarjana Pengurusan Teknologi Maklumat dan Sistem

Atlântica University
Kampus Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena

Objektif: membangunkan pengetahuan dan keupayaan pelajar untuk terlibat dalam aktiviti-aktiviti yang sedia ada untuk merancang, membangun dan mengendalikan sistem dan teknologi maklumat (...) dsb.

Sarjana Kejuruteraan Bahan

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena + 1 lagi

Kitaran 2 dalam Bahan Kejuruteraan, khusus dalam Bahan untuk Aeronautik bertujuan untuk memberi respons kepada keperluan pasaran buruh dan mempunyai matlamat untuk melatih para profesional dengan kemahiran dan pengetahuan lanjutan dalam bahan untuk aeronautik atau kawasan yang berkaitan, penting untuk menjalankan aktiviti kejuruteraan dalam Industri yang semakin berkembang cuba mengembangkannya di Portugal.

Sarjana dalam Kejuruteraan dan Pengurusan Sistem Pembuatan

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena + 1 lagi

Kitaran ke-2 dalam Pengurusan Teknologi dan Inovasi bertujuan menyediakan, menerusi pendekatan saintifik, latihan yang maju, konsisten dan terkini untuk mewujudkan profesional yang berkelayakan yang mampu menyelesaikan masalah yang berkaitan dengan aplikasi praktikal dalam persekitaran industri dan akhirnya mengikuti kerjaya penyelidikan dalam bidang saintifik ini.

Sarjana dalam Teknologi dan Pengurusan Penyelenggaraan Aeronautik

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena + 1 lagi

Kajian kitaran ke-2 dalam Teknologi dan Pengurusan Penyelenggaraan Aeronautik bertujuan untuk memenuhi keperluan pasaran buruh dan melatih para profesional dengan kemahiran dalam penyelenggaraan aeronautik, atau bidang-bidang lain yang berkaitan, yang penting untuk aktiviti Kejuruteraan dalam industri yang semakin berkembang di Portugal.