MASTERSTUDIES

Ijazah Sarjanav dalam Perniagaan Fesyen di Amerika Madrid Sepanyol

A induk ijazah 's adalah ijazah akademik siswazah. Satu mesti sudah mempunyai ijazah sarjana muda untuk memohon program sarjana 's. Kebanyakan tuan 'program ijazah s memerlukan pelajar menyelesaikan sarjana ' s tesis atau kertas penyelidikan.

Sepanyol (Sepanyol: EspaƱa) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Madrid City adalah ibu kota Sepanyol. Ia merupakan kawasan metropolitan dengan lebih 3 juta penduduk. Ia mempunyai arena dipanggil Las Ventas yang menjadi tuan rumah acara tahunan perkelahian manusia melawan banteng. Bandar ini mempunyai banyak universiti awam dan swasta.

Terbaik Sarjana dalam Perniagaan Fesyen di Amerika Madrid di Sepanyol

3 Hasil dalam Perniagaan Fesyen, Madrid Filter

Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen & Mewah di Barcelona

GBSB Global Business School
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
9&nbsp;-&nbsp;12 bulan
English
Kampus

Menjawab dunia fesyen dan pengurusan perniagaan mewah yang kompleks dan cepat dengan program siswazah yang inovatif dan komprehensif ini.

Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda Komunikasi Fesyen dan Kecantikan Telva & Yo Dona (Edisi XI)

Escuela Unidad Editorial
Sarjana
Okt 2020
<
Sepenuh Masa
Sepanyol
Kampus

Sarjana Muda Komunikasi Fesyen dan Kecantikan (Telva & Yo Dona) adalah gelaran yang sah di lebih daripada 40 negara Eropah. Ijazahnya juga dikenali sebagai ijazah sarjana ...

Baca lebih lanjut

Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen & Mewah di Madrid

GBSB Global Business School
Sarjana
<
Sepenuh Masa
<
9&nbsp;-&nbsp;12 bulan
English
Kampus

Master dalam Pengurusan Perniagaan Fesyen dan Mewah di Madrid menyediakan pelajar untuk kerumitan fesyen dan dunia mewah di setiap peringkat. Pelajar mempelajari kemahiran pen ...

Baca lebih lanjut