MASTERSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sambilan Ijazah Sarjanav dalam Ilmu Muzium di Amerika Scotland United Kingdom 2019

Manfaat Sarjana melampaui meningkatkan potensi pendapatan anda. Mereka boleh menyediakan anda dengan kemahiran peribadi dan profesional untuk mempercepatkan pembangunan anda. Mereka juga adalah peluang untuk membezakan diri anda daripada rakan-rakan anda, ramai daripada mereka akan mempunyai sama A-level dan kelayakan ijazah.

Muzium memelihara seni dan budaya di seluruh dunia, dan pakar-pakar yang diperlukan untuk mengurus dan koleksi pendita untuk kedua-dua institusi awam dan swasta. JMM Permuziuman adalah satu bidang yang dikhaskan untuk bidang dokumentasi dan pemuliharaan artifak dan barang-barang lain yang bernilai seni dan bersejarah.

UK, United Kingdom adalah berusia lebih daripada 300 tahun dan terdiri daripada empat negara konstituen: England, Scotland, Wales dan Ireland Utara. UK telah menjadi pusat pengajian untuk 1,000 tahun yang lalu dan mempunyai banyak universiti purba dan dibezakan. Pelajar luar negara membentuk sebahagian besar daripada badan pelajar di universiti di England.

Sambilan Sarjana dalam Ilmu Muzium di Amerika Scotland di UK

1 Hasil dalam Ilmu Muzium, Scotland Filter

MLitt dalam Muzium dan Pengajian Galeri

University of St Andrews
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2 tahun Sept. 2019 United Kingdom Saint Andrews + 1 lagi

The MLitt di Muzium dan Kajian Galeri menyediakan pelajar untuk pekerjaan di muzium, terutamanya sebagai kurator, dengan latihan luas dalam semua jenis muzium, galeri dan kemudahan warisan lain.